3 obiceiuri de dimineață care te fac să iei în greutate

By

Te-ai confruntat vreodată cu această problemă? Vrei să scapi de kilogramele în plus, dar totul pare imposibil. Deja ai renunțat la porțiile mari, la alimentele fast-food și la alcool, deci de ce nu reușești să slăbești?

Răspunsul este unul simplu: cel mai probabil faci una dintre aceste greșeli comune în fiecare dimineață. Dacă renunți la obiceiurile de mai jos vei observa imediat o schimbare.

Dormi prea mult – un studiu recent a arătat că dacă dormi mai mult de 10 ore pe noapte te expui unui risc mai mare de a avea un indice de masă corporală mai ridicat decât cel al persoanelor care dorm între 7 și 9 ore în fiecare noapte, potrivit Women’s Health.

Nu te urci pe cântar în fiecare dimineață – cercetătorii de la Universitatea Cornell au urmărit evouția a 162 de femei și de bărbați cu probleme legate de greutate timp de doi ani și au descoperit astfel că cei care se cântăreau în fiecare zi au slăbit mai mult și au reușit să își mențină greutatea.

Sari peste micul dejun – Cercetătorii de la Universitatea din Tel Aviv au descoperit că persoanele care urmează o dietă săracă în calorii, dar mănâncă un mic dejun care conține 600 de calorii alcătuit din proteine ușoare, carbohidrați și ceva dulce, nu se simt la fel de înfometate ca cele care urmează o dietă săracă în carbohidrați și mănâncă un mic dejun de 300 de calorii.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News