Comunicativ , familist , previzibil , realist …. care este principala caracteristica a zodiei tale ?

By

O zodie pe care nu ai cum să o uiți cu ușurință dacă o întâlnești este nimeni alta decât zodia Leu. Grație atitudinii lor regale, acești nativi își vor lăsa amprenta pe sufletul tău și te vor uimi de la primul gest.

Nativii Taur primesc titlul de cea mai elaborată zodie, căci ei știu cum să se comporte în societate, cum să își păstreze finețea și eleganța, dar mai ales integritatea.

Scorpionul este o zodie greu de înțeles, dar cu o profunzime de ordin filosofic. Orice ar spune, cuvintele și gesturile nativilor pot fi analizate și interpretate în amănunt.

Există și zodii cuminți. Poate cea mai cea este chiar zodia Rac. Nativii acestui semn iubesc familia, copiii, viața de cuplu și militează pentru iubire, dreptate și gingășie. Sunt exact ca niște îngeri!

Cea mai secretoasă zodie este zodia Capricorn! Nu numai că nu își împart gândurile, dar cu greu îi poți citi pe acești nativi, destul de introvertiți.

Poate ți se pare previzibil, dar nativii Vărsător dețin titlul de cea mai strălucitoare zodie. Originali, la modă și cu un stil aparte, aceștia se comportă ca o celebritate pe covorul roșu. Acaparează atenția oriunde ar merge.

Premiul pentru cea mai comunicativă zodie revine nativilor Balanță, care s-ar împrieteni cu oricine și ar discuta despre orice, fără să conteze diferențele dintre persoane.

Fără doar și poate, cea mai norocoasă zodie este zodia Gemeni. Nativii sunt mereu optimiști cu privire la viitor și, fără să facă mai nimic, au noroc cu carul. Sunt genul de oameni care se află întotdeauna la locul și momentul potrivit.

Câștigătoare este zodia Săgetător, căci natura a fost mai mult decât darnică cu acești nativi. Cu o frumusețe remarcabilă, persoanele născute sub semnul zodiei Săgetător au lipici și sunt extrem de mulțumiți de modul în care arată.

Cea mai de încredere  este, cu siguranță, zodia Fecioară. Loiali și grijulii, nativii Fecioară au grijă de semeni și se dedică cu totul casei și familiei.

Când spui atractiv, te gândești la Berbec. Nu sunt ei poate cei mai frumoși, dar au darul de a-i atrage ca un magnet pe cei din jur. Datorită carismei lor, mulți pretendenți stau deja la rând.

Vei fi surprinsă să afli că cea mai puternică zodie este nimeni alta decât zodia Pești. Nativii sunt foarte romantici și gentili, dar în același timp sunt pregătiți să înfrunte orice provocare a vieții.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News