Confesiunea unei mame. De ce isi uraste unul din copii

By

Disperata din cauza situatiei in care se afla, o mamica a cerut sfaturi pe o retea sociala.

Sub protectia anonimatului, ea a recunoscut ca isi uraste al treilea copil, un baiat in varsta de trei ani, si chiar ca si-a dorit la un moment dat ca el sa moara in somn. Asa cum era de asteptat, confesiunea ei a uimit mii de internauti.

Aflata intr-o situatie dificila, mama le-a cerut oamenilor sa nu o judece si a explicat de ce al treilea copil este o povara pentru ea. Ea mai are doua fetite in varsta de sase, respectiv opt ani.

Daca primele doua sarcini au fost dorite, cea de a treia a fost un accident. Dupa ce a nascut doua fetite, femeia a decis impreuna cu sotul ei sa nu mai faca alti copii. Dar desi folosea metode contraceptive, a ramas insarcinata si a treia oara. Mai mult, a descoperit sarcina abia la 16 saptamani, cand deja era prea tarziu pentru un avort.

Mamica a recunoscut ca a plans mult cand a aflat de sarcina. Nu isi dorea sa aiba inca un bebelus in casa.

„Stiu cat de urat suna, dar mi-am dorit ca sarcina sa fie cu probleme, sa pot face avort. Insa fatul a fost sanatos. Mimam fericirea de cate ori eram felicitata. Nu aveam cum sa dau copilul spre adoptie cand deja aveam acasa doua fetite. Nu as fi putut sa le explic ca il vom da pe fratele lor, cand ele sunt suficient de mari sa inteleaga ca mama e insarcinata.”

Cu toate astea, situatia s-a inrautatit.

Desi multi dintre cei care au citit confesiunea au fost scandalizati, unii utilizatori Reddit au recunoscut ca simt acelasi lucru. „Sunt intr-o situatie similara”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News