La mulți ani române !

By

La multi ani România !

România….străjuită de Ștefan , judecată de Țepeș , condusă de Cuza , pictată de Grigorescu, sculptată de Brâncuși, cântată de Enescu, povestită de Creangă, binecuvântată de Eminescu, filozofată de Țuțea , construită de Ceaușescu…. cu sacrificiile noastre ale tuturor , furată si jefuită de politicieni corupți. Tabloul realist al unei Mame Românii imbătrânita și distrusă ce iși poartă pe brațele-i deznădăjduite nepoții.

Ce să iți doresc mai mult , tărișoara mea dragă ,decât Deșteptarea conștiinței poporului tău, pentru că doar el te mai poate salva. Sărbătorim azi trecutul plin de demnitate și curaj al românilor și Nu prezentul ei corupt. Luptând pentru un viitor mai bun , mai sigur si mai curat , pe care doar Schimbarea unor mentalități prizoniere o mai poate aduce!

Haideți să nu fim români doar azi , ci în fiecare moment în care respirăm și trăim românește cu cei din jur. Dăruind bucurie, optimism și pace cu fiecare simplu gest. Descoperind fericirea în fiecare bună dimineață rostit cu zâmbetul pe buze și sufletul curat! Gândind pozitiv , construind cu seriozitate și profesionalism o societate nouă, bazată pe valori morale.Doar așa putem realiza o Românie care să fie mândră de noi cetățenii ei. Și poate doar atunci vom putea da într-adevăr dovadă de patriotismul nostru.

La mulți ani întelepți români de pretutindeni.

La mulți ani România!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News