Băiatul a fost chemat mai devreme la serviciu, a livrat o pizza la o biserică, dar a plecat de acolo plângând. Uite ce i-a făcut preotul

By

Jeff Louis este un tânăr de 22 de ani care a ales să-și câștige pâinea singur, fără să mai depindă de banii părinților. El lucrează la o pizzerie din Ohio. Într-o zi, a avut parte de surpriza vieții lui după ce a onorat o comandă.

De regulă, Jeff își începea munca în fiecare zi la ora 12, dar într-o zi, a fost chemat la serviciu mai devreme decât de obicei.

Băiatul a primit o comandă pe care trebuia să o livreze în apropierea unei biserici. Acolo, băiatului de 22 de ani i se pregătise o reală surpriză. Când a ajuns la destinație, a fost rugat să intre și să-i dea personal preotului mâncarea. Chiar dacă i s-a părut extrem de ciudat, bărbatul a acceptat. Dar ce i s-a întâmplat în secundele următoare, l-a lăsat fără cuvinte.

„Mi s-a întâmplat un lucru minunat. Oamenii din biserică au venit toți la mine și mi-au dat bacșiș peste 700 de dolari”, a povestit Jeff cu lacrimi în ochi.

Fiind mișcat de ce i s-a întâmplat, Jeff a ales să împărtășească experiența sa într-un video. Povestea lui a reușit să ajungă la inima a mii de oameni.

„Cel mai uimitor lucru s-a întâmplat astăzi…”, a început băiatul să povestească.

Ceea ce puțini știu despre Jeff este că el a fost dependent de droguri, iar acum se află într-un proces de recuperare. În video se poate auzi cum vocea îi tremură, în timp ce mulțumește celor care l-au ajutat și îl sprijină și acum să înceapă o viață nouă.

„Trec printr-o perioadă grea în ultima vreme, încercând să-mi fac un rost în viață. Sunt uimit să văd că oameni care nu mă cunosc au vrut să mă ajute cu orice preț!”, a încheiat Jeff.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News