Săracul …om bogat….Povestea unui cerșetor milionar !

By

Incredibila întâmplare prin care a trecut o femeie  zilele trecute . Consternată a simţit că povestea  trebuie făcută publică :

„Acum 2-3 zile eram la Cec Bank la Cora cu treabă. Liniște în bancă, când am intrat eu, a ieșit singurul client care era înăuntru. M-am așezat pe scaun și am început să completez niște formulare și după 2 minute, a intrat în bancă un moșneag cam țigănos cu baston și căciulă de oaie și haină veche. Cerșetor, după port, mi-am zis eu. S-a dus direct la casierie și a strigat în gura mare că vrea să depună și el niște bani «euroi d’ăştia». Și a depus……  1000 de euro.

Mi s-a ridicat tensiunea. Cum, mă, când hainele de pe el sunt de cerșetor?!

Am ieșit din bancă, tot gândindu-mă la moșneag și conturile lui. M-am urcat în mașină, am mers cam 10 metri și l-am observat pe tata pe trotuar (el stă în zonă). Am tras pe dreapta și tata a deschis portiera din dreapta și stătea aşa aplecat și vorbeam. După 2-3 minute cine credeți că apare???

Milionarul din bancă cu replica: ,,dați-mi și mie un bănuț vă rog că sunt bătrân și bolnav și mi-e foame,,.

Am înnebunit în momentul ăla. Deci era adevărat. Milionarul cu chip de cerșetor, de la Pod Butelii, chiar cerșește. Din asta face el banii și îi merge excelent.

Deci mămici din zona Pod Butelii – Cora, dacă îl vedeți vă rog să îl pozați ca eu nu am apucat și un om cu un asemenea succes, chiar trebuie făcut cunoscut”, povesteşte cu stupoare, pentru Cuget Liber , femeia .

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News