Funcționarii nu-l lăsau să își înmatriculeze mașina, așa că s-a răzbunat pe ei plătind taxe cu cinci roabe de monede! E incredibil cum s-a terminat toată povestea…

By

Nick Stafford a vrut să afle ceva foarte simplu: cum poate înregistra o mașină nouă pe numele fiului său, dar fiindcă omul mai avea pe numele lui patru case în două state diferite, angajații îl tot pasau la nesfârșit de la un sediu la celălalt!

După câteva luni în care problema era departe de a fi rezolvată, Nick a reușit să obțină informațiile de care avea nevoie numai după ce a dat în judecată instituția.

În opinia lui Stafford, instituția l-a împiedicat să își exercite dreptul elementar de a avea o mașină, astfel că a crezut că este dreptul lui să se răzbune într-un mod care a făcut deliciul întregii lumi!

El a decis să își plătească taxa de înmatriculare cu ROABA! I-au trebuit cinci roabe pline cu vârf cu monede de 1 penny, cea mai mică diviziune a dolarului. Toate monedele cântăreau în total 725 de kilograme!

Bărbatul a mărturisit satisfăcut: ,,Dacă ei îmi pun bețe în roate, le-am pus și eu bețe în roate lor”.

Ce a ieșit? Angajații au crezut că cel mai mare coșmar al lor a devenit realitate! Ei au fost obligați să numere manual roabele pline cu monede, au stat până la 1 noaptea, iar Nick a rămas lângă ei până la sfârșit pentru a-și salvura victoria, răzbunarea și tortura.

Să fie asta singura cale prin care ne putem și noi răzbuna pentru birocrația din România?

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News