Carmen Harra șochează din nou! Ce a dezvăluit prezicătoarea la două săptămâni de la moartea lui Costin Mărculescu

By

Au trecut aproape două săptămâni de când Costin Mărculescu a fost găsit fără suflare în propria locuință. Actorul a decedat la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un infarct cardio respirator acut. Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă, într-o stare avansată de putrefacție. El nu mai fusese văzut de mai multe zile.

Carmen Harra, dezvăluiri șocante

Recent, Carmen Harra a făcut dezvăluiri șocante despre decesul acestuia, precizând că el a murit mai mult din cauza depresiei. În plus, vedeta a precizat că, în viitor, și alții își vor găsi sfârșitul la fel ca și Costin Mărculescu.

‘Oamenii ajung să moară nu din cauza virusului, ci de inimă, de depresie. Tot mai mulți oameni ajung să fie găsiți morți în casă, cum s-a întâmplat cu băiatul ăsta tânăr, Costin Mărculescu. Și în America sunt mulți găsiți morți așa, oameni tineri pentru că și-au pierdut complet direcția, nu mai știu ce să facă cu viața lor. Oamenii nu mai știu pe ce drum să se ducă. O să vedeți că o să fie tot mai mulți găsiți așa’, a declarat celebra prezicătoare, scrie Spynews.ro.

Echipa de descarcerare a fost nevoită să spargă ușa lui Costin Mărculescu

A murit sărac

Ultimii ani din viața lui Costin Mărculescu au fost unii grei. Actorul avea datorii la întreținere și abia dacă mai avea bani de mâncare.

‘Mi-am pierdut vila din Pipera, mașinile, banii, bijuteriile, tot. Peste toate astea, am rămas cu vreo sută de mii de euro, datorii. De 8 ani de zile, deși am apărut în peste 2500 de emisiuni, la toate televiziunile, mi-am dat seama că toată lumea s-a folosit de mine’, spunea Mărculescu.

Prietena lui de-o viață, Mara Bănică, i-a promis, după moartea sa, că îi va îndeplini visul când se vor împlini cele 40 de zile de la trecerea sufletului său în lumea de dincolo.

„La 40 de zile, am să tipăresc 500 de exemplare”, a declarat jurnalista.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News