Viorica de la Clejani, declaraţii șocante după accidentul în care a fost implicată Margherita: „Dacă mie îmi moare fata, ce fac eu?!”

By

Viorica de la Clejani a izbucnit! Artista a fost invitată în emisiunea Xtra Night Show de la Antena 1, acolo unde a făcut o serie de dezvăluiri şocante.

Familia Clejanilor trece prin momente tensionate. Ioniţă şi Viorica de la Clejani au fost invitaţii lui Dan Capatos seara trecută, iar în timp ce tatăl Margheritei făcea declaraţii cu privire la scandalul în care fiica lui este implicată, Viorica a ieşit din casă nervoasă şi a strigat că doreşte ca cei doi copii ai săi, să fie lăsaţi în pace.

”Am nervi și nu am consumat nimic. Sunt mamă. Lăsați-mi copiiii în pace.Vreți să moară ca Mădălina Manole? A omorât pe cineva? (…) Sunt lucruri mai importante în țara asta. (…) Am rugămintea în calitate de mamă: lăsați-mi copiii în pace. Eu mă mulțumesc că copiii mei trăiesc și nu sunt drogați ca alții”, a spus Viorica de la Clejani

Cântăreața mărturisește că de mai multe zile nu a mai putut să iasă din casă din cauza oamenilor care acum o arată cu degetul în urma lucrurilor care au apărut în spaţiul public. Totodată. Viorica se teme pentru fiica sa, care spune ea, se poate îmbolnăvi sau poate ajuge să facă alte gesturi necugetate.

Mai mult decât atât, Viorica şi-a cerut scuze pentru ieşirile pe care le-a avut de-a lungul timpului, însă o să a mai spus aceasta, îşi va apăra copii cât timp este nevoie.

”Îmi cer scuze. N-am putut să mă mai controlez. Vreau să-mi lăsați copiii în pace pentru că este într-un continuu stres. La un moment poate să facă o prostie, iar dacă mie îmi moare fata, ce fac eu?!” , a mai spus Viorica de la Clejani disperată pentru situația în care se află.

Margherita de la Clejani, declaraţii despre scandalul în care este implicată

“Acum zâmbesc şi asta e bine. Întotdeauna cred că există speranţă în inima fiecărui om. (…) Nu trec printr-o situaţie tocmai bună. Familia mea este foarte afectată. Mă gândesc la mama, tatăl şi la fratele meu care se uită la televizor şi văd un titlu: Margherita, drogată la volan cu heroină.

Vreau să confirm acest lucru aici. Nu este adevărat. Eu sunt contra drogurilor”, a declarat Margherita de la Clejani la România TV.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News