Dupa ce si-a pierdut mama, Cristina Spatar a gasit consolare in bratele fostei soacre. Uite cat de bine se inteleg cele doua

By

Cristina Spatar in urma cu 21 de ani a pierdut fiinta care a adus-o pe lumea si pe care o iubea cel mai mult, si-a pierdut mama si ii simte lipsa in continuare si in ziua de astazi. Nimeni nu o poate inlocui pe cea care i-a fost mama insa Cristina a gasit consolare in fosta ei soacra cu care se intelege de minune, cele doua s-au placut de la inceput si au creat o legatura puternica intre ele, pe care nimeni nu o poate rupe.

In urma cu doi ani, Cristina si Alin au divortat, dar acest lucru nu i-a afectat relatia cu fosta soacra, drept dovada de doi petrece sarbatorile cu aceasta, lucru pe care rar il mai intalnesti.

Cristina Spatar, o iubeste si o respecta pe fosta ei soacra ca pe mama ei, se poate spune ca o considera pe Elena cea de-a doua mama. Artista a marturisit cu lacrimi in ochi si cu tristete in suflet, ca a pierdut-o pe mama ei cand avea cea mai mare nevoie de ea, insa acum soacra ei ii tine locul.

Evident, ca si in anii trecuti, anul acesta, Cristina a petrecut Craciunul alaturi de cumnatul ei, fetele acestuia si  fostii ei socrii, iar reuniunea a avut loc chiar in casa acestora.  Alin nu este deranjat de faptul ca fosta lui sotie continua sa pastreze legatura cu parintii lui, acesta intelege cat de mult au reusit sa se apropie unul de celalalt, stie ca se iubesc si se respecta reciproc si nu este impotriva lor, din contra se bucura pentru aceasta legatura puternica.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News