Conducea mașina la 1 noaptea într-o pădure când a văzut un copil chiar în mijlocul șoselei

By

O tânără din Statele Unite ale Americii a trăit o experiență șocantă pe care a povestit-o prietenilor săi de pe Facebook, tot ce voia ea era să tragă un semnal de alarmă care, sperăm noi, va ajunge și la voi.

Fata conducea mașina pe un drum întunecat când a văzut, la un moment dat, pe mijlocul șoselei, ceea ce părea a fi, așa cum credea ea, un copil abandonat.

Așa cum era și normal, tânăra s-a speriat, a oprit autoturismul în dreptul lui și voia să se dea jos pentru a încerca să îl ajute cumva. Dar atunci a observat doi bărbați care purtau cagule și care ieșeau din niște tufișuri din apropiere. Când au ajuns la mașină au încercat să deschidă ușile.

Din fericire, acestea erau încuiate, dar femeia s-a speriat atât de tare încât a demarat în trombă și a reușit să scape nevătămată. Abia când s-a depărtat de acel loc și-a dat seama ce se petrecuse: copilul era doar o păpușă pe care o puseseră hoții în drum pentru a opri mașinile în care, odată ce erau staționate și dacă ușile nu erau blocate, tâlharii aveau o pradă sigură.

Din fericire mașinile moderne au un sistem care blochează automat ușile în mers, cu toate acestea fiți atenți în moemntul în care staționați în locuri întunecate. Cercetați împrejurimile cu atenție înainte de a părăsi mașina.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News