Dansatorul Ovidiu Danci a murit! Fostul concurent de la Dansez pentru tine s-a stins din viață la 39 de ani

By

Balerinul Ovidiu Danci a murit! Dansatorul avea 39 de ani

Ovidiu Danci, balerinul care a participat la emisiunea Dansez pentru tine și Românii au Talent, a murit în această dimineață la vârsta de 39 de ani.

Acesta suferea de mai multe afecțiuni grave, printre care și o formă destul de gravă de leucemie.

Ovidiu a fost dansatorul și fondatorul școlii de balet care îi purta numele, Ovidiu Danci. Balerinul a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Bistrișa în urmă cu câteva zile, fiind la Terapie Anestezie Intensivă încă de vineri.

Conform Libertatea.ro, în ultimele, dansatorul se simțea tot mai rău, iar starea sa de sănătate se agravase.

În această dimineață, școala de dans pe care acesta a fondat-o a transmis un anunț trist. Ovidiu Danci s-a stins pe patul de spital la vârsta de 39 de ani.

Dragii noștri, cu sufletele devastate de durere, vă anunțăm că maestrul de balet Ovidiu Danci, sufletul școlii noastre de balet, a plecat să danseze cu îngerii. Prin noi, Școala de Balet Ovidiu Danci va rămâne însă mulți ani de acum înainte alături de noi. Avem datoria să-i ducem visul mai departe și așa vom face. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, transmite școala de dans pe care a fondat-o la Bistrița.

Ultimul mesaj al balerinului Ovidiu Danci

Ovidiu Danci a postat un ultim mesaj pe pagina sa de socializare de Facebook, înainte de a se stinge din viață. Acesta a anunțat că se va retrage de pe scenă și a desemnat-o directoare pe Laura Boldor.

Eu Ovidiu Danci de azi, ma retrag de la scoala de balet din cauza gravelor probleme de sanatate!

Noua directoare a școlii este Laura Boldor în care am încredere maxima și îi mulțumesc pentru tot sprijinul acordat, nu a fost puțin!

Vă multumesc!„, a fost ultimul mesaj al dansatorului.

Cine este Ovidiu Danci?

Balerinul Ovidiu Danci a devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea ”Dansez pentru tine”, fiind în echipă cu frumoasa artistă, Aylin Cadar

Ovidiu a studiat dansul încă de la vârsta de 10 ani la Școala de Coregrafie Octavian Soia, iar ulterior a fost admis la Liceul de Arte „Octav Băncilă”, fiind angajat după ce a absolvit Teatrul Oleg Danovski din Constanța.

Balerinul a primi o bursă la Academia de Balet din Munchen, fiind singurul român care a terminat academia ca bursier.

A jucat în mai multe seriale românești, a interpretat și primul travestit dintr-un serial românesc.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News