Andreea Esca i-a despărțit! „Fata mea nu are ce căuta în grupul ăsta”. Prima reacție, Mario Fresh maxilarul rupt

By

Jador prima reacție după ce a fost bătut în club la Mamaia. Mario Fresh a încurcat-o cu Esca

Jador și Mario Fresh, iubitul Alexandrei Eram, fiica Andreei Esca și-au luat bătaie într-un club din Mamaia. Cel mai șifonat din bătaia din parcare a fost Mario Fresh, care la nervi a jignit-o și pe Alexandra, iubita lui. Cei trei au fost înconjurați de șase indivizi duminică dimineață în jurul orei 7 și rupți în bătaie. Jador a dat primele declarații despre incident și a spus că din fericire Lino Golden, care era cu ei, s-a retras cu câteva ore mai devreme în camera de hotel.

Mario Fresh ar avea maxilarul rupt

În bătaia în care a fost implicat Mario Fresh, Jador și un puști de 16 ani care era cameramanul celor doi, cel mai rău ar fi ajuns cel din întâi. Conform Cancan, Mario Fresh ar avea maxilarul rupt și o contuzie puternică la spate.

Bătăușii s-au oprit doar după ce fiica Andreei Esca a început să țipe din răsputeri ca grupul să înceteze. Din primele informații cei șase indivizi care i-au luat la bătaie pe Jador și Mario Fresh, nu au fost provocați ci pur și simplu s-au legat de cei doi.

„Eu și Mario suntem bine amândoi. S-a întâmplat din senin, oameni nebuni. Ajungi la mare să te distrezi și dai de așa ceva. E trist că oamenii sunt atât de răi în ziua de azi. Noi nu am deranjat pe nimeni. Suntem oameni ca toți ceilalți, avem viața noastră și ne distrăm si noi cum fac tinerii de vârsta noastră. Suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu”, a declarat Jador, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Andreea Esca tună și fulgeră

Mario Fresh și Jador înainte de bătaia din Mamaia
Mario Fresh și Jador înainte de bătaia din Mamaia

Surse apropiate famieliei Esca-Eram susțin că Andreea Esca i-a cerut Alexandrei Eram să vină de urgență acasă, imediat după ce a aflat de scandal. Vedeta Pro TV este extrem de îngrijorată și consideră ca Mario Fresh nu a avut grijă de fata sa cum i-ar fi promis în repetate rânduri.

Mario a fost primit cu brațele deschise în familia Eram, o familie respectabilă mama cea mai celebră prezentatoare, iar tatăl un afacerit desăvârșit.

Andreea Esca a tunat și fulgerat după ce a aflat ce s-a întâmplat și sursele susțin că le-a interzis temporar celor doi amorezi să mai iasă în oraș fară pază.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News