A lăsat trei bureți în frigider dar ce s-a întâmplat peste câteva zile a uimit pe toată lumea. Vei dori să povestești tuturor despre trucul ăsta extraordinar

By

Te-ai gândit vreodată să ții bureți în frigider? Ei bine, ar trebui să faci asta – Iată de ce!

Dacă frunctele și legumele tale se veștejesc sau se strică foarte repede în frigider, atunci trebuie să afli că acest lucru se întâmplă datorită umidității crescute din lada frigiderului.

Dacă vei începe să pui doi bureți în lada de fructe și legume a frigiderului tău, acest detaliu care pare de foarte mică împortanță se poate deveni salvator și te va ajuta și să economisești.

Bureții din frigider absorb umiditatea și contribuie la crearea unui mediu ideal pentru ca fructele și legumele tale să se păstreze proaspete zile la rând.

Tot ce trebuie să faci este să verifici foarte des bureții, iar dacă observi că aceștia sunt îmbibați cu apă, trebuie să îi storci periodic. În același timp bureții trebuie înlocuiți cu unii noi din când în când pentru a evita ca bacteriile să se dezvolte în voie alături de alimentele tale.

Un alt truc care ar trebui să fie știut de orice gospodină este acela că dacă vei spăla frigiderul cu un preparat făcut dintr-un amestec de bicarbonat de sodiu și oțet nu numai că mirosurile neplăcute nu vor mai exista în frigiderul tău, dar, totodată, vei reuși să elimini și bacteriile.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News