Imaginile care i-au distrus căsnicia. Cum a fost fotografiată Raluca Moianu cu amantul în pădure

By

Raluca Moianu a fost de-a lungul timpului una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune din România. Puțini sunt însă cei care știu adevăratul motiv pentru care prezentatoarea TV a divorțat de fostul ei soț.

Raluca Moianu a fost fotografiată cu amantul în pădure

În 2013, Raluca Moianu a fost fotografiată de paparazii de la Ciao în timp ce se săruta cu un cameraman într-o pădure. Imaginile au ajuns în spațiul public. În acel moment, vedeta TV era căsătorită, iar amantul ei avea și el o relație stabilă.

Fostul soț al prezentatoarei TV a ales să treacă peste acest moment neplăcut și a putut fi zărit în continuare purtându-se foarte frumos cu ea, doar că frustrările și-au pus amprenta pe relația lor în cele din urmă și au decis să divorțeze.

Foto: Ciao!
Foto: Ciao!

„După 15 ani de căsătorie eu şi soţul meu am hotărât să ne separăm. Suntem prieteni şi vom rămâne într-o relaţie strânsă pentru că avem împreună o fetiţă căreia ăi vom acorda în continuare toată dragostea şi atenţia noastră”, anunța la acea vreme Raluca Moianu, potrivit cancan.ro.

După mai mulți ani, cei doi s-au împăcat, însă bărbatul a încetat din viață în 2018, răpus de cancer. Vedeta i-a spus fiicei sale că tatăl ei o veghează de sus, din cer.

„Încă nu-mi vine să cred. Asta-i viaţa, mergem cumva înainte. Nu vreau ca Mara să crească tristă, ea trebuie să înţeleagă că tatăl ei a fost o personalitate, că a adus pasiunea pentru snooker în România şi că trebuie să fie mândră de asta. Trebuie să ştie că tatăl ei a iubit-o foarte mult şi că de undeva de sus o va veghea mereu”, a declarat Raluca Moianu.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News