În 1957 și-a cumpărat o rochie cu 300 de lei și s-a căsătorit în ea, dar abia peste 60 de ani soțul a aflat un detaliu care l-a lăsat fără cuvinte. Ce i-a arătat soția. Copiii și nepoții sunt muți de uimire

By

În ziua de azi oamenii își organizează nunți care costă o avere, nunțile nu mai sunt o sărbătoare care celebrează dragostea a doi oameni și începutul unei noi familii. Trebuie să fie o petrecere uriașă pentru prieteni și familie, care să includă un restaurant luxos, formații, flori scumpe, și multe altele. Dar unul dintre cele mai scumpe detalii este, desigur, rochia de mireasă. Miresele căuta luni de zile rochia perfectă.

Totuși, cu decenii în urmă, oamenii aveau nunți mult mai simple. Când Janith Goedde se pregătea de nuntă, în 1957, a cumpărat o rochie de mireasă pentru doar 300 de lei. Ea și prietenul ei, Joe, erau îndrăgostiți nebunește unul de celălalt și se gândeau că dacă vor purta îmbrăcăminte mai simplă nu va face ca evenimentul lor să fie mai puțin special și mai lipsit de sens.

Astăzi, la 60 de la nuntă, cuplul mărtusisește că sunt și mai îndrăgostiți unul de celălalt decât erau la început. Recent, ei și-au sărbătorit aniversarea de 60 de ani de la căsnicie și copiii lor au veni cu o idee minunată. De vreme ce, odată cu bătrânețea, mama lor slăbise mult, copiii s-au gândit cum ar fi ca ea să-și poarte la aniversare propria rochie de mireasă! Toți au fost uimiți când au văzut că încă i se potrivea perfect!

Nepoata ei, Allison, a postat imaginea pe Twitter, alături de comentariul: ,,Bunica mea are 80 de ani, tocmai și-a sărbătorit 60 de ani de căsnicie cu soțul ei, ȘI vechea ei rochie de mireasă încă i se potrivește perfect”.

Nu credeți că e la fel de frumoasă ca acum 60 de ani? În orice caz, soțul ei, Joe, crede asta cu siguranță!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News