Bărbatul a descoperit o crăpătură pe aleea din fața blocului, dar apoi a văzut ceva care pur și simplu îți taie respirația! Uite ce era acolo, cei care au văzut asta deja au zis că nu-i adevărat!

By

Toți trăim într-o casă care era deja acolo când ne-am mutat noi, iar clădirea exista acolo de foarte mult timp. Probabil că ai găsit și câteva obiecte foarte vechi dacă te-ai mutat într-o casă care a mai fost locuită. Au mai existat cazuri în care unii oameni au găsit bani, obiecte vechi foarte valoroase ascunse prin crăpăturile pereților sau în fundația casei.

Simon Marks locuiește în Marea Britanie. Într-o bună zi mergea cu mașina pe aleea din fața casei sale când ceva a agățat unul din cauciucurile mașinii sale. Iese din mașină să vadă ce s-a întâmplat și găsește o crăpătură în bordură.

Fiind un tânăr deștept și curios din fire, el vrea să afle ce se ascunde mai exact dedesubtul crăpăturii. Ceea ce a găsit Marks vei dori cu siguranță să vezi și tu!

El a descoperit un bunker! Cel mai probabil este un adăpost care trebuia să protejeze de bombardamentele din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Era chiar în fața casei lui și a decis să se ocupe de acest spațiu inedit împreună cu tatăl lui, dacă se va dovedi că este o structură solidă îl va păstra și îl va amenaja, dacă tot se află în grădina lui…

Uite două clipuri care își vor arăta ce a văzut înăuntru:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News