Draga Olteanu Matei, de nerecunoscut! Ce se întâmplă cu marea actrița?

By

Marea doamna a teatrului românesc, Draga Olteanu Matei a ajuns să arate complet diferit față de cum o știau milioanele de români. Se pare că problemele de sănătate și-au pus amprenta drastic pe chipul marii actrițe.

Milioane de aplauze și recunoștință pentru totdeauna strans Draga Olteanu Matei de-a lungul carierei. A câștigat inimile celor care îndrăgesc teatrul prin modul în care se dedică interpretând rolurile excepțional. Unul dintre personajele cu care marea doamna a teatrului românesc a scris istorie este cel din liceeni. ”Doamna dirigintă” a rămas în memoria tuturor datorită originalității. Acum însă, Draga Olteanu Matei a ajuns de nerecunoscut din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în ultimii ani. Actrița a slăbit enorm, iar pe chipul ei energic altădată se citește epuizarea.

Anul trecut actrița a fost chiar internată în spital pentru câteva zile, însă discretă că întotdeauna, nu și-a dorit să divulge diagnosticul. Marea doamna a teatrului s-a mutat definitiv la Piatră Neamț acolo unde are o locuința de care era legată sufletește. Pe lângă acest aspect însă, ea a fost constransă să părăsească Bucureștiul după ce și-a pierdut casă de aici. Schimbarea s-a produs odată ce soțul actriței a ieșit la pensie și au putut pleca împreună la țară. Soțul marii actrițe s-a stins în anul 2014 . Pentru că nu a putut părăși niciodată teatrul, inclusiv în provincie, Dragă Olteanu Matei a predat cursuri tinerilor iubitori ai acestui domeniu. Actrița și-a înființat o școală cu titulatura ”Teatrul vostru.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News