Iubitul a părăsit-o și i-a zis că e grasă și urâtă. Dar fata s-a răzbunat cu vârf și îndesat! I-a trimis ce ține în mână băiatului și el l-a folosit fără să își dea seama, uite ce era de fapt

By

Un gest al acestei tinere din China a devenit viral, iată povestea care a stârnit controverse în întreaga lume…

Xiao Xiao este o tânără din China care a devenit celebră datorită dârzeniei cu care a luat atitudine în momentul în care iubitul ei a părăsit-o, nu înainte să îi spună că e grasă și urâtă.

Se pare că fata a fost atât de afectată de acest lucru încât a intrat în depresie, dar imediat ce și-a revenit a decis să se răzbune crunt printr-o metodă mai mult decât originală, și… Ciudată!

Xiao Xiao și-a făcut liposucție și și-a eliminat toată grăsimea în exces de pe corp, astfel a ajuns la greutatea ideală. Dar ea nu s-a oprit în niciun caz aici. Din grăsimea pe care medicii i-au scos-o din abdomen, fata a făcut mai multe bucăți de săpun pe care le-a făcut cadou fostului ei iubit!

Deși reacția băiatului după ce a aflat cu ce s-a spălat de fapt a rămas necunoscută opiniei publice, gestul tinerei a stârnit tot felul de dezbateri care mai de care mai aprinse. Mulți au felicitat-o pentru curaj și pentru ideea inedită, pe când alții i-au scris că ceea ce a făcut este scârbos.

Într-un mesaj postat de Xiao pe echivalentul chinez al rețelei de socializare Twitter, ea spune că poate gestul ei îi va învăța minte pe toți bărbații care judecă o femeie doar prin prisma felului în care arată.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News