Salvarea chemata de urgenta. Ce se intampla cu indragitul Cornel Constantiniu

By

Salvarea chemata de urgenta. Ce se intampla cu indragitul Cornel Constantiniu

Cornel Constantiniu trece prin momente grele. Sotia sa, Domnita Constantiniu, a fost nevoita sa cheme de urgenta salvarea. Indragitul artist avea dureri insuportabile. Se pare ca totul a pornit din cauza unei crize de sciatica, dar pe fondul bolii de care sufera, pot fi urmari grave.

Cornel Constantiniu a suferit o criza de sciatica. Sotia sa a fost nevoita sa sune la 112 pentru ca artistul acuza dureri insuportabile. ”Am sunat la 112 si am chemat salvarea. A venit imediat, trei persoane, printre care o doctorita foarte priceputa. Cu problemele de sanatate ale lui Cornel am deja experienta. Cornel a avut o criza mai acuta a durerilor neurologice. Combinate cu maladia de care sufera, devine complicat. I-au dat calmante si m-au intrebat daca s-a ferit de coronavirus. I-am spus ca nu a iesit din casa de luni de zile, iar eu cu diabetul meu sunt extrem de precauta. Cornel tine sa le multumeasca pentru promptitudine si profesionalism. Se simte putin mai bine”, a declarat sotia artistului, pentru Click

cornel si sotia

Artistul suferă de maladia Parkinson de aproape27 de ani. In aceasta perioada Cornel Constantinie a suferit foarte multe interventii chirurgicale, pentru a putea ramane in viata. Cea mai recenta operatie a avut loc in luna aprilie, anul trecut.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News