Motociclistul s-a apropiat de fetiță și de mama ei, iar ceea ce le-a spus avea să le schimbe viața pentru totdeauna! Au început să plângă în urma celor zise…

By

Când oamenii aud cuvântul ,,motociclist”, se gândesc de obicei la cineva cu tatuaje mari pe motociclete uriașe, oameni violenți care umblă în găști violente, făcându-i pe oameni să se simtă nervoși atunci când îi văd. Motocicliștii din grupul BACA sunt la fel, cu o singură excepție: nu îi fac pe oameni să se teamă de ei, fac asta doar cu cei care abuzează copii.

Sigla lor pe care apare prescurtarea B.A.C.A. vine de la ,,Bikers Against Child Abuse”, adică ,,Motocicliști Împotriva Abuzului Copiilor”. Scopul acestor tipi este acela de a-i proteja pe copiii care sunt abuzați. Poate suna incredibil, dar când apar la fața locului, totul se schimbă pentru sărmanii copii.

Micuța din imagine este Sarah, ea a trăit în frică timp de 3 ani până când, într-o zi, i-a întâlnit pe motocicliștii din BACA. Tatăl ei vitreg o abuza de când avea 10 ani, când mama ei a aflat, s-a despărțit imediat de acest bărbat, dar iadul nu se terminase pentru Sarah. În ciuda faptului că tatăl vitreg nu mai locuia cu ele, ea nu se simțea deloc mai în siguranță.

Într-o zi Sarah și mama ei au citit despre BACA, s-au întâlnit cu conducătorul lor, supranumit ,,Piatră de mormânt”, și, pentru prima dată, Sarah s-a putut liniști. Piatră de mormânt a promis să aibă grijă de Sarah și să o protejeze de tatăl vitreg.

Acum Sarah poate în sfârșit să respire în voie, pentru că acum știe că există oameni care stau în spatele ei și au grijă ca ea să fie în siguranță. În plus, e greu de imaginat cum cineva poate crede că poate să facă ceva unui motociclist pe nume Piatră de mormânt!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News