Nu a vorbit cu soția lui timp de 20 de ani, copiii nu i-au auzit vocea niciodată! Uite ce i-a făcut femeia și care au fost primele cuvinte pe care i le-a spus după atâta timp, motivul e incredibil. Caz unic în lume!

By

Un cuplu din Japonia nu și-au vorbit de aproape 20 de ani și în ciuda acestui lucru, ei au trăit împreună, au avut copii și i-au crescut. Otou, și soția lui, Katayama, locuiesc în sudul Japoniei și fiecare interacționează perfect cu copiii lor, dar NU și cu partenerul de viață!

Conform Daily Mail, fiul lor în vârstă de 18 ani ar fi declarat că tatăl s-ar fi supărat în urmă cu 20 de ani pe soția sa fiindcă de la o vreme își devota tot timpul copiilor lor, ceea ce l-a făcut gelos! De atunci soțul nu i-a mai spus niciun cuvânt, deși au continuat să locuiască în aceeași casă.

Fiul lor, Toshiki, a mers la o emisiune televizată cerând ajutorul unor specialiști pentru a rezolva această problemă ciudată a părinților lui. Așa s-a întâmplat ca o întâlnire între cei doi soți să fie aranjată de către copiii lor în parcul unde s-au întâlnit prima dată.

Părinții stăteau împreună pe aceeași bancă în timp ce copiii lor îi priveau din depărtare. Soțul a început să vorbească primul! I-a spus că îi este foarte recunoscător pentru tot ce a făcut pentru el și pentru copiii lor. El a mai adăugat că a evitat orice conversație fiindcă se simțea gelos, se simțea neglijat deoarece ea acorda toată atenția copiilor.

Atunci când copiii l-au auzit pe tatăl lor vorbind astfel, au început să plângă.

Apoi soția a început să ea să vorbească. Bărbatul a spus că înțelege ce a făcut și știe că nu mai poate repara nimic. Dar oare așa să fie?

Momentul în care copiii și-au văzut părinții vorbind pentru prima dată după ani de zile a fost unul MAGIC! Oare să fi fost lipsa comunicării cauza pentru care căsnicia a rezistat?

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News