Prietena mea avea geamurile „oglinda” de fiecare data cand mergeam pe la ea. N-am mai putut de curiozitate asa ca am intrebat-o care e secretul ei. N-am crezut pana n-am incercat si eu

By

Cei mai mulți dintre noi folosim detergentul de vase doar pentru curățarea vaselor, însă acesta este bun pentru o mulțime de alte operațiuni casnice.

Proprietățile antidegresante puternice îl fac util la toate operațiunile de curățenie din casă. Iar uneori este chiar mai eficient chiar decât detergenții speciali pentru geamuri sau gresie, de exemplu.
La fel, oțetul alimentar este de mare folos atunci când facem curățenie.

Așadar, detergentul de vase combinat cu oțetul alb sunt foarte eficiente la spălarea geamurilor murdare.

Cum procedăm:

Puneți într-o găleată 3 părți de apă călduță și una de oțet alb, în care adăugați detergent de vase din belșug. Dacă geamurile sunt foarte murdare, puteți pune mai mult oțet.

Amestecați până se face spumă. Apoi, cu o cârpă moale sau un burete aplicați spuma pe sticlă și ștergeți bine cu prosoape de hârtie care nu lasă scame sau cu hârtie de ziar.

Puteți pune soluția și într-o sticlă cu pulverizator și apoi pulverizați pe geamuri, dacă nu doriți varianta simplă.

Geamurile vor rămâne incredibil de curate și nu vor avea norișori, așa cum se întâmplă de multe ori atunci când spălați cu soluții speciale.

Când vine vorba de colțurile ferestrelor cel mai bine este să folosiți dischetele demachiante pentru îndepărtarea mizeriei.

Tot cu detergent de vase puteți curăța cu succes și ramele geamurilor.

Încă un truc util pentru geamurile de lângă robinete:

Oțetul alb elimină picăturile de calcar. Dacă aveți geamuri în apropierea chiuvetei din bucătărie sau baie se pot murdări foarte ușor cu pete de calcar.

În această situație, diluați jumătate de litru de oțet într-un litru de apă. Pulverizațipe geam și șterge-l apoi cu o cârpă care nu lasă scame sau o bucată de hârtie.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News