A inceput NOUA EPIDEMIE! Virusul MULT mai PERICULOS decat COVID care face RAVAGII! Planeta e in ALERTA MAXIMA

By

Africanii se confruntă cu o nouă epidemie de Ebola. Anunț disperat al ministrului sănătății din Congo

Între timp ce Covid-19 face ravagii în Europa și SUA, Ebola a pus stăpânire pe Africa. Guvernul Republicii Democratice Congo a identificat un nou focar de Ebola la Mbandaka, în nordul țării.

Africanii se confruntă cu o nouă epidemie de Ebola
„Pot confirma că avem o nouă epidemie de Ebola la Mbandaka. Există deja persoane decedate”, declarat ministrul congolez al sănătăţii, Eteni Longondo.

Africanii au avut ultimul focar major identificat de Ebola în 2018, însă istoria pare că se repetă. “Institutul naţional de cercetare biomedicală (INRB) a confirmat că eşantioane venite din Mbandaka au rezultat pozitive la virusul Ebola”, a completat Longondo.

Din 2018, o parte a țării e afectată de Ebola, peste 2.200 de persoane pierzându-și viața din cauza acestei boli necruțătoare, conform Pro Tv.

Ebola, o boală mult mai grea decât Covid-19. Congo, zonă roșie
Cu o rată de până la 90% de infectare, boala virală Ebola sau febra hemoragică Ebola este o boală infecțioasă virală severă, adesea fatală, provocată de virusul Ebola (Ebolavirus), care se manifestă prin afecțiuni hemoragice severe la oameni, primate și antilopele duiker, survenind în focare epidemice în Africa Centrală și Africa de Vest.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News