Bărbatul observase că de câteva zile soția lui este mereu foarte obosită seara, așa că a pus pe cineva să o spioneze o zi întreagă. Adevărul pe care l-a aflat e înfiorător! Uite ce făcea femeia zilnic

By

Iată care este adevărul despre diferența dintre bărbați și femei.

Clipul de mai jos este un film foarte scurt realizat în Japonia care aduce un răspuns foarte important la întrebarea: ,,Cine duce greul în viață, femeia sau bărbatul?”

De cele mai multe ori se crede că bărbatul e cel care duce greul într-o gospodărie, acest lucru poate fi adevărat dacă vine vorba de cărat obiecte grele și munca timp de ore întregi, dar haideți să aruncăm o privire mai atentă… Pe străzile din Tokyo au fost urmăriți toți oamenii, singurul criteriu fiind acesta: cine cară mai mult. Din 100 de bărbați și femei s-a dovedit că femeile cărau cu ele aproximativ 7,2 kg. săptămânal, ceea ce este de două ori mai mult decât cărau bărbații.

Totodată, 18% dintre femeile cărora li s-a luat interviu cărau chiar și 15 kilograme pe săptămână!

În acest film scurt avem o zi din viața unei femei din Japonia (care, după cum veși observa nu e foarte diferită de o zi din viața unei femei de pretutindeni), care are un soț și un fiu. Soțul o urmărește pe parcursul unei zile întregi, în secret, dintr-o camionetă, și este uimit de ce observă!

Uite ce face femeia:

Voi i-ați spus azi MULȚUMESC femeii din viața voastră? 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News