Toate doamnele trebuie să vadă asta! Femeia din imagini l-a lăsat pe soțul ei să-i aleagă hainele timp de o săptămână. Uite ce s-a întâmplat pâna la final

By

Caitlyn, o angajată a site-ului BrightSide, l-a lăsat pe soțul ei să-i aleagă hainele timp de o săptămână. Bărbatul i-a ales toate ținutele timp de șapte zile, iar rezultatul este cu adevărat amuzant.

„Ca orice femeie, am un dulap plin de haine, multe dintre ele de care uit sau pe care nu le-am purtat niciodată. Chiar și așa, trec adesea prin faza „nu am cu ce să mă îmbrac azi”. De aceea, mi s-a părut interesant să-l las pe soțul meu să-mi aleagă ținutele timp de o săptămână. Am documentat experimentul și vă las pe voi să decideți dacă s-a descurcat bine sau nu” a spus Caitlyn.

LUNI

„I-am spus soțului meu că am o întâlnire de afaceri și că trebuie să arăt responsabil. Aceasta a fost ținuța pe care a considerat-o potrivită. A zis că totul e acoperit și că voi crea un feeling primăvăratic.”

MARȚI

“În a două zi a experimentului am ajuns să înțeleg că soțului meu chiar îi plac culorile. Mi-a zis că a verificat prognoza meteo și că urmă să fie o zi însorită, așa că eu trebuia să mă transform într-un soare în carne și oase. Mi-a zis că mai ales geanta îi place”, a spus femeia.

MIERCURI

“Era o zi în care ne aniversam relația. Pentru că avem doi copii mici, nu am reușit să ieșim în oraș și am decis să organizăm o cină romantică acasă. Am sperat că o să alegem ținute casual însă soțul meu mi-a ales această rochie elegantă.”

JOI

“Uitasem că am rochia asta. Mi s-a părut mereu că e prea roșie și cam scurtă, însă Colin a susținut că arăt bine în această culoare și m-a trimis așa la o ședința cu părinții. M-am simțit foarte prost.”

VINERI

“A fost o zi în care am dat o fugă până la părinții mei. M-am temut că nu cumva Colin să aleagă o rochie scurtă și ciorapi-plasă, însă mă bucur că m-am înșelat. A zis că o salopetă cu încălțăminte sport vor fi perfecte pentru a sta cu cei mici prin curte.”

SÂMBĂTĂ

“Sâmbătă ieșim la plimbare în parc, iar Colin a încercat să dea tot ce e mai bun. A zis că jacheta pe care mi-a dat-o e preferata lui. A asortat-o cu o rochie colorată și adidași, deci nu mă pot plânge”, a spus Caitlyn.

DUMINICĂ

“Am decis că duminică vom sta acasă. Chiar și așa, soțul meu a vrut să mă simț special și mi-a recomandat această rochie. Știe că e una din preferatele mele, dar că nu o port fiindcă nu mi se pare că am suficiente ocazii potrivite pentru ea.”

La finalul săptămânii, Caitlyn a spus că a admirat dedicarea de care a dat dovadă bărbatul când a îmbrăcat-o. Totodată a spus că și-a dat seama că nu îi place să experimenteze și că această săptămâna a fost perfectă pentru a testa noi înfățișări.

Sursa: protv.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News