Părinții Lidiei Buble, momente grele din cauza lui Răzvan! Ce s-a întâmplat, de fapt

By

Lidia Buble și Răzvan Simion au pus punct unei relații de cinci ani de zile. Cei doi au hotărât să meargă pe drumuiri separate. Anunțul care a confirmat ruptura a fost făcut chiar de matinalul de la Antena 1.

Duminică seara, Răzvan Simion și-a anunțat fanii de pe Instagram că este din nou singur și că Lidia Buble nu mai face part din viața lui, nu în rolul de parteneră, cel puțin. Despărțirea i-a întristat pe fani, pe apropiații cuplului, dar i-a afectat destul de rău și pe părinții cântăreței.

De-a lungul timpului familia Lidie Buble a fost hărțuită din cauza relației acestei cu Răzvan Simion, mai ales la început. Artista a fost acuzată că a spart o familiei și a început o relație cu un bărbat căsătorit și cu copii. În acele momente atât familia Lidie, cât și ea au trecut prim momente extrem de dificile. Părinții vedetei au fost hărțuiți și asaltați din toate părțile cu întrebări și acuzații.

„Viaţa ca persoană publică este foarte expusă. Oamenii mereu vor judeca. Au fost foarte multe critici legate de relaţia mea cu Răzvan. Ai mei au foarte mare încredere în mine, însă. Ei ştiu ce au crescut acasă. Au început să-i deranjeze şi pe ei în momentul în care au început să-i sufoce cu tot felul de telefoane, scrisori şi poze. Atunci, da, nu le convenea.

Pentru ei a fost greu pentru că sunt nişte oameni simpli, foarte credincioşi şi lor le place să stea aşa mai feriţi de viaţa asta de celebritate. De foarte multe ori s-a sunat acasă la mine. Mami şi tati sunt nişte persoane foarte deschise şi au vorbit frumos, aşa că de fiecare dată nu au fost probleme, dar evident nu s-au simţit bine”, spune Lidia Buble, într-un interviu la Adevărul Live, în 2017, potrivit impact.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News