„Fata mea cea mare a vrut să o culce pe surioara ei și am lăsat-o. I-a cântat, a mângâiat-o… Dar ce s-a întâmplat apoi… Pe mine, ca mamă, m-a făcut să plâng. Greu mai e să fii părinte!”

By

De cele mai multe ori, copiii oferă iubire necondiționată, mai ales atunci când este vorba despre legătura unică dintre surori. Atunci când ai o soră mai mare, ai din start o prietenă de nădejde și o persoană protectoare pentru tot restul vieții. Iar asta încă de cele mai fragede vârste.

Postarea unei mame despre legătura strânsă dintre fiicele ei a devenit virală pe Internet. Iată ce a povestit femeia, pe contul său personal de Facebook:

„Ieri, fetița mea cea mare, a încercat să își adoarmă surioara pentru somnul de după-amiază, dar mezina o iubește atât de mult încât nu s-a oprit din joacă.

Le-am urmărit din ușă cum cea mare îi cânta un cântec inventat de ea, în care spunea doar „Te iubesc”. Îi mângâia părul, așa cum obișnuiesc și eu să fac atunci când îmi adorm copiii. Îi săruta des creștetul capului.

Și, în cele din urmă, cea mică a adormit în confortul creat de sora mai mare.

Mi-am întrebat fiica dacă vrea să o pun în pătuț pe surioara ei. Mi-a răspuns: <<Nu, mami. O să stau aici cu ea până se trezește. Vreau să se simtă iubită>>.

Unele zile în calitate de părinte sunt grele. Dar multe dintre ele sunt și foarte frumoase”.

Sursa: unica.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News