Cum arata fiul lui Costin Marculescu. Nici macar nu stie ca tatal sau s-a stins

By

Costin Marculescu a parasit aceasta lume, lasand familia cu multa durere in suflet. Toata lumea il stia singur si fara copii.In trecut, actorul spunea ca cel mai mare regret al sau, a fost faptul ca nu avea un copil.

„Unul dintre marile mele regrete este ca nu am avut copii, ca nu am copii, ca puteam sa am copil de 25-30 de ani, care sa fie acum mari, sa se bucure de mine, cu mine si cu realizarile mele si sa fie prietenii mei.

Bine, nu sunt oricum ultimul caz, ca Charlie Chaplin a facut copil la 70 de ani. (…) N-am reusit sa am familie si copil pentru ca am zburat din floare in floare si am fost asa, intre ghilimele, golanas. Il am pe Maxi (catelusul sau – n. red.)’.

Totusi, in urma cu cinci ani a aflat ca are un baietel

In anul 2015, actorul a aflat ca are un bietel, Bibi, nascut dintr-o relatie pe care a avut-o cu un model, Samira. Femeia nu i-a spus despre copil decat dupa multi ani. Copilul s-a nascut in Australia, locul unde Samira s-a mutat cu familia.

fiul lui marculescu

In urma testului ADN s-a convins ca este fiul lui. Costin Marculescu si-a dorit foarte mult sa se apropie de baiat si chiar spune ca va face tot ce este posibil sa nu-i lipseasca nimic. Din pacate, nu a apucat sa faca prea multe si a plecat cu acest regret in mormant.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News