Catalin Morosanu, din nou tata. Tocmai a facut marele anunt

By

Cătălin Mureșanu se bucură de o familie fericită și împlinită, alături de soția sa Georgiana și fetița lor. Însă viața în trei pare să nu mai fie așa incitantă, așa că Moroșanu a decis că este pregătit să mai aibă încă un copil.

Sportivul a făcut marele anunț și a declarat că este pregătit să devină din nou tată. Moroșanu deja a început să lucreze la acest proiect împreună cu soția lui. Chiar dacă atunci când era tânăr, Cătălin Moroșanu nu se gândea la copii și punea pe primul loc cariera, se pare că viața a pregătit altceva pentru el. Iar acum, luptătorul apreciază și înțelege mult mai bine importanța familie și mai ales a copiilor.

„Când îmi iau fata în brațe este cel mai frumos moment din viața mea, este o realizarea foarte mare. Înainte să o am pe fiica mea, la vreo 22 de ani, ziceam că am timp și de copii, că oricine poate face copii, că eu trebuie să am glorie, să fiu în top.

Acum, la vârsta de 35 de ani, văd cât de important este copilul. Am avut și glorie, sunt și în top, dar am și un copil. Când ai un copil, se schimbă total viața. Acum ne mai dorim un copil și acum trebuie să mai facem, cât mai putem. Ne mai dorim un frățior sau o surioară pentru fata mea, nu are importanță ce e, doar să fie sănătos”, a declarat Cătălin Moroșanu, potrivit playtech.ro.

Cătălin Moroșanu se apucă de actorie

Cătălin Moroșanu devine actor pentru un film dedicat copiilor. El interpretează rolul unui fost luptător în Afghanistan, a cărui fiică este răpită de ”oamenii răi”, iar el trebuie să o găsească.

„Am un proiect. Nu e de televiziune. Am fost cooptat într-un film, făcut pentru copii între 10 şi 13 ani, adică pentru adolescenţi. Joc rolul unui tată, sunt un fost luptător în Afghanistan, fetița mea este răpită și eu trebuie să o găsesc. E un proiect destul de fain pentru mine, e prima dată când joc într-un film. Pentru mine este o premieră şi o provocare, sper să-mi duc misiunea la bun sfârşit”, spune Moroșanu

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News