O femeie susține că fetița de 6 ani pe care a adoptat-o are, de fapt, 22 de ani. Povestea de film a Nataliei

By

O femeie din SUA, mamă a trei copii, care este acuzată că și-a abandonat fiica adoptată se apără spunând că Natalia, „fetița” de origine ucraineană de 6 ani, este, de fapt, o tânără de 22 de ani, sociopată, care a încercat de mai multe ori să o omoare.

Kristine Barnett, care a publicat mai multe cărți despre parenting, și fostul ei soț, Michael, au adoptat-o pe Natalia în 2010. Acum sunt acuzați că, trei ani mai târziu, au lăsat-o singură într-un apartament închiriat și s-au mutat în Canada, relatează Daily Mail.

Poliția susține că cei doi foști soți au lăsat-o pe Natalia să se descurce singură timp de aproape 3 ani, în condițiile în care suferă de nanism. „Fetița” a ajuns în situații dificile în această perioadă și chiar a riscat evacuarea, pentru că nu și-a plătit chiria.

Natalia, „fetița” de 6 ani, a încercat de mai multe ori să-și omoare familia
Însă Kristine Barnett susține că ea și familia ei sunt adevăratele victime în toată povestea, pentru că documentele Nataliei sunt falsificate și, la data adopției, avea de fapt 22 de ani. Mai mult, femeia spune că Natalia a încercat să o otrăvească, a împins-o într-un gard electric şi a ameninţat că-i va ucide ceilalţi copii în somn. De asemenea, Natalia ar fi stropit cu sânge oglinzile din casă şi ar fi încercat să se arunce în fața unei mașini.

Cazul a fost comparat cu filmul horror „Orphan” din 2009, unde un cuplu adoptă o fetiţă de nouă ani, care este, de fapt, mai bătrână cu 20 de ani şi le ameninţă viaţa.

Povestea bizară a Nataliei


Povestea Nataliei, însă, bate filmul. Ea ar fi ajuns în SUA din Ucraina în 2008, printr-un program de adopţii. Prima familie adoptatoare a abandonat-o, iar, în 2010, soții Barnett, care au și alţi copii adoptaţi, nu au cercetat prea mult cazul ei și au primit-o în familie, mișcați fiind și de faptul că „fetița” de 6 ani avea probleme medicale și dificultăți de vorbire.

După scurt timp, Kristine a observat că Natalia avea menstruație, vocabularul unei adolescente și prefera compania adulților.

Însă după ce Natalia a început să amenințe cu moartea, familia a fost convinsă că a fost înșelată și a luat măsuri. Natalia a fost supusă unor teste de densitate osoasă și alte examene care au dovedit că „fetița” de 6 ani avea cu cel puțin 14 ani în plus.

Natalia avea și unele tulburări psihiatrice și părinții adoptivi au internat-o într-o clinică pentru a fi ajutată. Ulterior au cerut instanței ca data nașterii din documente să fie modificată. În iunie 2012, un judecător din Indiana a fost de acord ca vârsta ei să fie modificată de la 8 la 22 de ani, iar Natalia a primit tratamente medicale care pot fi prescrise doar adulților.

Cu toate aceste probe, Kristine susține că ea și familia ei au fost victimele unei înşelătorii elaborate, în care Natalia s-a dat drept fetiţă pentru a profita.

În 2012, familia Barnett s-a mutat în Canada, dar fără Natalia. S-a asigurat însă, că aceasta nu va duce lipsă de nimic.

Când Natalia a ieşit din spital, în august 2012, familia Barnett nu a mai dorit-o şi i-a închiriat un apartament. Cei doi soți nu au crezut niciodată că au comis o ilegalitate, pentru că, în acte, Natalia era o persoană adultă. Autorităţile au ajuns la altă concluzie, după ce Natalia a ajuns în atenția altor părinți adoptatori. Astfel, Michael şi Kristine au fost puşi sub acuzare pentru abandon și neglijarea unei persoane aflate în dificultate.

Michael şi Kristine, care între timp au divorţat, sunt în fața unui proces care se anunță foarte interesant. Până la urmă, Natalia, care pretinde că este o fetiță neajutorată, va trebui să explice cum s-a descurcat singură o perioadă atât de lungă de timp.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News