Decizie de ultim moment. Nunta anului nu va mai avea loc. Motivul pentru care Simona Halep si Toni Iuruc s-au razgandit

By

Decizie de ultim moment. Simona Halep si Toni Iuruc nu mai fac nunta. Motivul pentru care s-au razgandit

Simona Halep este dezamagita si convinsa ca nu va juca la US Open deoarece organizatori impun anumite restrictii si masuri. Se pare ca  Simona Halep va amana cel mai important eveniment din viata sa: nunta cu Toni Iuruc, barbatul cu care traieste o frumoasa poveste de dragoste.

”Cu siguranta ca am dubii mari sa particip in astfel de conditii. Nu doar pentru ca ne aflam intr-o pandemie, ci si din cauza riscului pe care l-ar presupune calatoria, carantina si schimbarile care pot aparea in timpul unui turneu. Nu ar fi deloc o tranzitie deloc usoara pentru corpul nostru.

Stiu ca organizatorii si sponsorii vor ca turneele sa se joace si ca multi jucatori traverseaza perioade dificile, dar este o decizie personala pe care trebuie sa o luam. Este important sa intelegem faptul ca fiecare are nevoi diferite si ca suntem nevoiti sa luam decizia optima pentru sanatatea si cariera noastra”, a spus Simona Halep, potrivit New York Times.

In acest an trebuia sa aiba loc nunta, dar din cauza pandemiei de coronavirus, a anulat-o si pe aceasta.

”Simona si Toni Iuruc vor face, probabil, doar o logodna mai restransa si nunta o vor amana pentru la anul. La eveniment, asa cum e si normal in familia ei si a lui Toni, ar lua parte foarte multi oameni, iar cu reglementarile din ce in ce mai greu de inteles, lucrurile sunt dificil de pus la punct. Simona Halep a vorbit cu Toni Iuruc si au decis ca, pentru a fi siguri ca vor avea nunta vusurilor lor, vor face evenimentul anul viitor”, a spus un apropiat de-al familiei Halep.

Simona Halep s-a hotarat sa renunte la tenis in favoarea familiei

”Simona Halep va mai juca tenis pana in 2022. Dupa, este decisa sa renunte la sportul de performanta. O face de dragul familiei, vrea neaparat sa se aseze la casa ei, sa nu se mai streseze cu zecile, sutele, de plecari prin toata lumea. Peste trei ani va avea 31, se va indrepta spre 32 si, cum isi doreste o familie mare, trebuie sa renunte la performanta”, a spus o sursa din anturajul Simonei.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News