Gabriela Cristea si Tavi Clonda s-au testat de urgenta pentru Covid! Acum a venit rezultatul:

By

După ce Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, colegii de scenă ai acestuia, cei cu care el performa la Te cunosc de undeva, s-au testat imediat pentru a afla dacă și ei au fost infectați sau nu. În urmă cu puțin timp, Tavi Clonda a anunțat că rezultatul testului său a ieșit negativ!

Miercuri seară, Marcel Pavel a ajuns la Spitalul Matei Balș după ce a primit vestea tristă că este infectat cu noul coronavirus. Cântărețul a băgat spaima în toți cei lângă care a performat pentru filmările emisiunii Te cunosc de undeva acolo unde este concurent, iar imediat toți cei cu care a intrat în contact a făcut testul.

Andrei Ștefănescu este și el pozitiv, însă cu puțin timp în urmă Tavi Clonda, concurent și el, a anunțat că rezultatul testului său a ieșit negativ, însă este conștient că situația este una dificială pentru toți.

”Salutare dragilor și mulțumesc pentru toate mesajele voastre. Vreau să vă spun că deși situația nu este ușoară deloc, eu sunt bine, acasă, testul meu a ieșit negativ. Sunt cu gândul și cu inima la colegii mei de emisiune testați pozitiv. Sunt sigur ca totul va fi bine! Suntem o echipa frumoasă și unită, iar perioada aceasta dificila nu face altceva decât să ne unească și mai mult și să realizam în curand cel mai tare sezon Te cunosc de undeva”, a scris Tavi Clonda pe pagina sa de Instagram!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News