Unde s-a mutat Dan Bittman cu noua sa cucerire

By

Nu mai este nevoie să spunem că Dan Bittman este unul dintre cei mai cuceritori bărbaţi din showbiz. Artistul are o carieră de zeci de ani şi tot de atunci este cunoscut şi pentru faptul că multe domnişoare tânjesc să îi fie alături. Am putea spune cu uşurinţă că Bittman este un adevărat Don Juan.

Aşa se face că Dna Bittman a mai făcut o cucerire. Recent, artistul a fost surprins în prezenta unei blonde superbe. Monica Odagiu, căci despre ea este vorba, a reuşit să îi sucească mintea şi sufletul artistului.

Se spune că orice naş îşi are naşul. Ei bine, de data aceasta, Monica se pare că l-a cuminţit pe Bittman, nu ştim încă pentru câtă vreme.

Cert este că relaţia dintre cei doi a avansat cu repeziciune, căci primăvara începe pentru cei doi cu o schimbare. Bittman şi Odagiu s-a mutat împreună, într-un apartament de lux, în zona de nord a Capitalei, lângă Parcul Herăstrău.

Deşi, până în urmă cu ceva timp, Bittman a avut o relaţie de peste 26 de ani cu mama celor trei copii pe care îi are, acum artistul s-a reorientat către o tinerică. Solistul trupei Holograf şi Liliana Ştefan nu şi-au oficializat niciodată relaţia în faţa ofiţerului stării civile, însă asta nu i-a împiedicat să aibă trei copii şi o relatie de aproape trei decenii.

Acum, însă, Monica Odagiu este preferata lui Bittman. Relaţia lor este una mai veche. Dacă în urmă cu cinci au început să colaboreze pe plan profesional, în timp se pare că lucrurile au evoluat, iar acum au ajuns să împartă aceeaşi casă, dar şi acelaşi pat.

Sentimenetele dintre cei doi sunt puternice, căci blonda în vârstă de doar 24 de ani nu a ţinut cont de diferenţa de vârstă, Dan Bittman având 57 de ani.

Videoclipul piesei pe care au lansat-o în urmă cu cinci ani ”Stau cu picioarele în apă rece”, în care artistul încerca să o cucerească pe Monica Odagiu, s-a transformat acum în realitate.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News