Șerban Huidu intervine în scandalul cu Emily Burghelea: „Îi dădea replica matroanei Mirela… Să vă fie rușine!

By

Șerban Huidu și-a spus și el părerea în legătură cu scandalul în care este implicată Emily Burghelea după ce a declarat la televizor că Vulpița este agresată de Viorel.

Emily Burghelea a spus la televizor că Vulpița este agresata fizic de soțul ei, Viorel, apoi și-a dat demisia în direct. Fosta asistentă de televiziune este în scandal cu postul la care a lucrat și staff-ul neagă acuzațiile. Și Mirela Vaida se numără printre cei care spun că informațiile nu sunt adevărate.

În scandalul în care este implicată Emily Burghelea a intervenit și Șerban Huidu și a lăudat-o pe fosta asistentă de televiziune.

„Am remarcat, acum câteva lui, o duduiţă veselă ce nu avea nici în clin şi nici în mânecă cu emisiunea la care era angajată”, a spus Șerban Huidu despre Emily Burghelea.

„Rolul său era complet benign: prezenta nişte produse publicitare şi din când în când îi dădea replică matroanei Mirela Vaida. Totul s-a schimbat când amărâta aia de Vulpiţa a venit vânătă şi i-au acoperit rănile cu machiaj, Emily Burghelea a cedat.

Şi a făcut ceea ce face o femeie normală. Nu a tăcut”, a mai scris Șerban Huidu pe blogul personal.

Șerban Huidu a făcut și o comparație între cazul tinerei Vulpița și tânăra de 17 ani incendiat de un criminal eliberat după recursul compensatioriu, după ce adolescenta a depus plângere la Poliție. El a lăudat gestul lui Emily Burghelea de a nu rămâne indiferentă.

„Să vă fie ruşine celor ce acceptaţi violenţa de orice fel. Dacă poliţiştii, la care a depus plângere fata de 17 ani, îşi făceau treaba şi nu râdeau de ea ca Bendeac, poate adolescenta nu era incendiată.

Dacă un jeg uman ca Tudoriel Toader nu ar fi fost o slugă de c… şi nu ar fi trecut recursul compensatoriu, jigodia care i-a dat foc fetei nu ar fi fost eliberat. Eşti mai vinovat decât animalul ăla, Tudoriele.

Noi nu facem ca Emily. Lăsăm capul în jos şi ne uităm în altă parte când se întâmplă o nedreptate. Suntem laşi şi sfidători.

Cel mai bun exemplu este colegul lui Emily: Bendeac. Ăla care râdea cu gura până la urechi de povestirile groaznice prin care a trecut o fată.

Pe motiv că e asistentă. Deci Emily, dacă ajungi de râsul libidinosului, să ştii că noi te aplaudăm pentru gestul tău”, a mai scris Șerban Huidu pe pagina lui.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News