S-a aflat cel mai rușinos secret! Ce a făcut Vulpița când avea doar 17 ani. Tot satul Blăgești râde de ea

By

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Vulpița și Viorel fac deliciul telespectatorilor, la Acces Direct. Veniți pentru prima dată la TV în urmă cu 4 luni, cei doi soți din Blăgești au reușit să mențină zilnic audiența la cote maxime și să-și povestească viața, fără nicio reținere.

În urmă cu 4 luni, Vulpița venea la Acces Direct pentru a-și spune povestea de viață. O tânără de 22 de ani din Blăgești, căsătorită de 5 ani cu Viorel Stegaru susținea că a fost violată de 3 bărbați.

Cu toate acestea, mare le-a fost mirarea tuturor atunci când Vulpița a început să se contrazică în declarații și a ieșit la iveală faptul că „violurile” au avut loc, de fapt, cu acordul ei. Fără vreo reținere, Veronica Stegaru a recunoscut de foarte multe ori că și-a înșelat soțul, în Blăgești, cu unul și cu altul, chiar și după căsătorie.

Vulpița s-a căsătorit cu Viorel acum 5 ani, adică la o vârstă extrem de fragedă de 17 ani. Ei bine, nu de puține ori, soțul Veronicăi Stegaru a declarat la Acces Direct că aceasta l-a înșelat în timpul căsniciei, încă de la început, ceea ce ne face să realizăm că infidelitățile au luat naștere de când Vulpița era…minoră! Infidelitățile Vulpiței nu i-au picat deloc bine lui Viorel, iar în casa celor doi soți din Blăgești a avut loc, la momentul respectiv, un adevărat scandal monstru.

Vulpița din Vaslui s-a transformat într-o ”celebritate”, numai că asta nu pare a fi pe placul lui Viorel. Îmbrăcată sexy, cu manichiura făcută și plină de energie, Vulpița l-a transformat pe Viorel într-un… butoi cu pulbere.

Faptul că Viorel Stegaru ar dori să fie, în continuare, ”cocoș” în familie nu a impresionat-o, însă, pe Mirela Vaida, motiv pentru care moderatoarea – observând atitudinea țâfnoasă a acestuia – l-a trimis… afară. „Viorel, ia ieși afară. Ieși acum afară, până număr la trei. Te rog să ieși acum afară! Să ne liniștim un pic”, i-a spus prezentatoarea lui Viorel, care s-a ridicat și a plecat imediat în camera de protocol.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News