O mai ții minte pe Mona Nicolici? Cum arată acum fosta jurnalistă, la 13 ani dupa ce s-a retras din televiziune

By

Mona Nicolici arată excepțional la 13 ani după ce s-a retras din televiziune. Una dintre cele mai iubite prezentatoare de știri s-a retras din lumina reflectoarelor. Fosta jurnalisti a renunțat, în 2006, la ceea ce iubea cel mai mult, moment în care viața ei s-a schimbat complet.

Vedeta lucrează acum într-o companie multinațională și este extrem de fericită. Și, chiar dacă au trecut 13 ani de când a prezentat ultimul jurnal, frumoasa prezentatoare pare neschimbată. În momentul în care a fost întrebată despre cele mai importante hotărâri pe care le-a luat, Mona Nicolici a răspuns sincer.

Mona Nicolici arată la fel ca acum 13 ani când a prezentat ultimul jurnal

„Să părăsesc televiziunea când am simţit că nu mai e locul în care pot să aduc ceva bun oamenilor care mă privesc. Să nu rămân în politică atunci când am descoperit că nu e pentru şi despre oameni.

Să renunţ la iubirea mea de-o viaţă, televiziunea, pentru un post într-o corporaţie”, a declarat fosta prezentoare de televiziune.

Într-un interviu pentru dilemaveche.ro, îndrăgitul om de televiziune a fost întrebat care sunt momentele omenești, dincolo de obiective, strategii și concepte, care îi dau încredere că ceea ce face e bine și merită să meargă mai departe, Mona Nicolici a răspuns:

„Am multe asemenea exemple. Am avut multe momente când m-am întrebat dacă ceea ce fac chiar contează. Odată, la sfârşitul unei tabere din „Şcoala lui Andrei“, le-am ţinut copiilor un mic discurs şi le-am spus lucruri din suflet.

”Am avut multe momente când m-am întrebat dacă ceea ce fac chiar contează”

Mi-am dat seama atunci câte lucruri am putut schimba pentru ei: erau cu lacrimile în ochi, m-am pierdut, am început şi eu să plîng. Atunci mi-am dat seama că e important ceea ce facem: pentru un copil, zece, o sută…

Dincolo de ceea ce trebuie să explici, să argumentezi, dincolo de business şi rezultate, trebuie să-i priveşti în ochi pe oameni şi să-i înţelegi.

Dacă trăieşti momentul în care un copil îţi spune „doamna Mona, n-am trăit aşa ceva în viaţa noastră“, îţi dai seama că merită. Şi o iei de la capăt. Nu mai renunţi.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News