One of the most important features of a house or an apartment unit is the balcony. It is certainly an attractive feature that will...
Read More
By Author
Most Views
Aceasta este reteta minune de SARMALE a lui Chef Scarlatescu! Noteaz-o pentru sarbatori!
Aceasta este reteta secreta de sarmale a lui Chef Scarlatescu
Cum bine ştim, de pe mesele românilor, de Sărbători, sarmalele sunt nelipsite.
Delicioasele preparate din carne învelite în frunze de varză murată, pe care toţi membrii familiei le aşteaptă cu entuziasm.
Aşadar, un preparat tradiţional românesc, gătit după reţeta lui Chef Cătălin Scărlătescu, va fi cu siguranţă vedeta de pe masa de sarbatori.
Ne este clar cât de strict şi profesionist este Chef Cătălin Scărlătescu, celebrul jurat din cadrul emisiunilor cu caracter culinar, aşa că, după ce a adunat ingredientele perfecte, a început să lucreze la reţeta pentru preparatul mult râvnit de Sărbători.
După ani întregi de explorat şi încercat diverse îmbunătăţiri la reţeta tradiţională pentru sarmale, Chef Cătălin Scărlătescu, a gasit modul care le face să fie extrem de gustoase.
Sărbătorile Pascale se apropie cu paşi repezi, iar nelipsite de pe mesele românilor vor fi, cu siguranţă, sarmalele. Ei bine, dacă îţi doreşti să găteşti această mâncare, Chef Cătălin Scărlătescu îţi dezvăluie câteva trucuri.
Mai exact, pentru a da savoare sărmăluţelor e musai să le fierbi timp de mai bine de patru ore.
Sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi repezi, iar nelipsite de pe mesele românilor vor fi, cu siguranţă, sarmalele. Ei bine, dacă îţi doreşti să găteşti această mâncare, Chef Cătălin Scărlătescu îţi dezvăluie câteva trucuri.
Mai exact, pentru a da savoare sărmăluţelor e musai să le fierbi timp de mai bine de patru ore.
“Începem prin a toca ceapa mărunt, după care o călim până prinde o culoare uşor aurie şi o lăsăm puţin la răcit.
Apoi o amestecăm cu carnea tocată, orezul spălat în prealabil, cimbru, sare, piper.
Între timp, alegem cele mai frumoase frunze de varză murată.
Împăturim cu grijă conţinutul. După ce am terminat de făcut sarmalele, tocăm varza murată şi o amestecăm cu bulion”, a spus chef Scărlătescu.
Repetă cu un strat de varză şi unul de sarmale până când oala se va umple.
Adăugă apă şi un pic de ulei, după care bagă-le la cuptor.
Pentru a prepara aceste sărmăluţe vei avea nevoie de 2 kg ceapă, 4 kg de carne tocată de porc, 500 gr orez, 40 gr piper, 11 gr/kg sare, 1 bucată de afumătură, bulion, varză murată.
Fierte cu dichis, mai bine de 4 ore, sarmalele lui Scărlătescu ţi se vor topi în gură.
You may also like
Incepand cu data de 15 iunie, romanii vor avea parte de alte masuri de relaxare. Anuntul a fost facut chiar de ministrul de Interne,...
Read More
Organizarea unei înmormântări nu este ușoară, mai ales în zonele rurale, unde locuitorii obișnuiesc să respecte o multitudine de tradiții și de obiceiuri. Iată...
Read More
O fotografie surprinsă în România a ajuns acum câteva luni pe prima pagină a site-ului Reddit, vizitat zilnic de milioane de oameni din întreaga...
Read More
Marcel Pavel a aflat în direct că suferă de COVID-19! Primele declarații după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus: „Am avut pneumonie,...
Read More
Primarul comunei Hoceni, din judetul Vaslui, a reusit sa gaseasca cele mai eficiente metode prin care sa-i educe pe sateni astfel incat viata lor...
Read More
Pentru cei care au impresia că e un mare avantaj să fii copil de vedetă, Andreea Marin contrazice vehement această ipoteză. Pentru că vrea...
Read More
Hot News
One of the most important features of a house or an apartment unit is the balcony. It is certainly...
Organizarea unei înmormântări nu este ușoară, mai ales în zonele rurale, unde locuitorii obișnuiesc să respecte o multitudine de...
Au trecut mai bine de 40 de ani de când interpreta de muzică populară s-a stins din viață. Pe...
Runele au fost prezentate în cadrul emisiunii online realizată de Cătălina Porumbel în fiecare sâmbătă. Rune 30 ianuarie –...
La masă, în ajunul Crăciunului, fiica de 14 ani, cu lacrimi în ochi: – Nu mai sunt fecioară! Tatăl,...