Scene socante la mormantul Denisei Raducu! Cand au ajuns in aceasta dimineata, familia a dat alerta: „Profanare!” Ce au furat hotii:

By

A fost scandal mare la Ștefănești, în Vâlcea, după ce un lucru foarte important de pe mormântul Denisei Răducu a dispărut. Familia regretatei cântărețe a fost foc și pară!

Totul s-a întâmplat după câteva luni de la moartea Denisei Răducu. Emilian și Geta au avut și au mare grijă de locul de veci al artistei, însă la un moment dat au observat dispariția unui lucru foarte important, care era așezat pe mormântul fiicei lor.

Se pare că un ursuleț roz, favoritul Denisei Răducu, fusese luat de cineva. Zile întregi au căutat peste tot pentru a vedea dacă știe cineva cine l-ar fi putut lua. ”Asta e profanare, mi se pare inadmisibil să furi asemenea lucruri. Sper că nu e vorba de răutate, sper că l-a luat cineva să îl… spele, să spunem. Și că îl aduce înapoi, nu pot să cred că există atât de multă răutate”, a spus atunci unul dintre unchii Denisei Răducu.

Din păcate însă, nu au reușit să afle nimic despre jucăria de pluș pe care Denisei Răducu o îndrăgea atât de tare atunci când era în viață.

Denisa Răducu a murit pe data de 23 iulie 2017, la vârsta de doar 27 de ani. Cunoscuta cântăreață s-a luptat timp de câteva luni cu o boală grea, însă nu a mai putut face față. Regretata artistă a murit acasă, înconjurată de către toți cei apropiați din familia ei. A fost înmormântată în localitatea natală, în Ștefănești, Vâlcea.

Averea Denisei Răducu, casa și mașina au rămas surorii acesteia, Adelina, așa cum familia s-a înțeles după moartea artistei.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News