Detalii năucitoare despre împăcarea Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi! Gesturile făcute de afacerist pentru a-l ierta. Rusoaica Daria va lua foc cand va vedea ce a facut barbatul pentru blondina EXCLUSIV

By

Încurcate sunt căile iubirii! Alex Bodi nu a rezistat prea mult timp departe de Bianca Drăgușanu, iar în weekend a mers după blondină până la mare. Se pare că afaceristul vrea să o împace cu orice preț pe vedetă, după ce a avut o relație de scurtă durată cu rusoaica Daria Radionova.

Alex Bodi a negat în repetate rânduri că nu are o relație cu focoasa șatenă, însă Bianca nu s-a lăsat convinsă. Mai mult de atât, afaceristul i-a oferit blondinei și un cadou scump, mai exact un ceas în valoare de 50.000 de euro, pentru a-l ierta.

Alex Bodi, cadouri scumpe pentru Bianca Drăgușanu

Povestea de iubire dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu pare să nu se fi încheiat definitiv. Afaceristul încă are sentimente puternice pentru fosta lui soție, iar acum încearcă să îi intre în grații. Cu toate acestea, Bianca Drăgușanu nu vrea să mai audă de el și este dispusă să meargă mai departe.

‘De la Londra i-a trimis primele flori, dar le-a dat foc. Bianca nu vrea să mai audă de el. Apoi a plecat în Croația cu fosta lui soție. A sunat-o pe Bianca de pe numărul fostei neveste. Chiar femeia a încercat să îi împace. Blondina a refuzat orice discuție cu el, iar apoi a plecat la mare cu prietenele.

Nici acolo nu a avut liniște. I-a trimis camioane de flori. Când a văzut că nu o înduplecă, a plecat după ea pe litoral. I-a spus că nu poate trăi fără ea și că o iubește. Ca să îl ierte, i-a dus un Rolex de 50.000 de euro, dar i-a dăruit și un cățel pomeranian, în valoare de 3000 de euro. Bianca nu acceptă să se mai împace cu el, orice i-ar da cadou’, ne-au declarat apropiații lor.

Pe de altă parte, rusoaica Daria Radionova a părut deranjată de faptul că Alex Bodi a căutat-o din nou pe Bianca. Tânăra a ținut să precizeze că afaceristul o va înșela din nou pe blondină, așa cum a făcut-o de multe ori.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News