Cine este mama Mirelei Vaida! Cele doua seamana ca doua picaturi de apa!

By

Ea este mama Mirelei Vaida! Cele doua seamana ca doua picaturi de apa!

Pe Mirela Vaida o stie toata tara, dar putini stiu cine este mama ei. Prezentatoarea de la Acces Direct a postat o fotografie cu femeia care i-a dat viata si a crescut-o. Mama Mirelei Vaida si-a serbat ziua, motiv pentru care artista si prezentatoarea TV i-a facut o urare publica.

Fanii vedetei au remarcat frumusetea mamei Mirelei, dar mai ales, asemanarea dintre cele doua.

„La multi ani Constantini si Elene! La multi ani, mama!”, a fost mesajul postat de Mirela Vaida pe Instagram.

mama Mirelei Vaida

„La multi ani cu sanatate mamei? Pare sora ta…pe jumatatea ta, doar ca e blonda. In rest, sarmul si frumusetea sunt efectiv gemene”, „Ce mult ii semeni! Foarte frumoasa!”, „La multi ani! Acum inteleg de ce esti asa frumoasa”, au fost cateva din comentariile primite.

Mirela Vaida

Vaida are doi baieti si o fetita

Mirela Vaida si telenovela „Vulpita”

Mirela Vaida a dat cartile pe fata si a dezvaluit care este adevarul despre serialul cu Vulpita.

”Nu ne-am asteptat sa prinda povestea ei, cred ca autenticitatea acestei istorii, spusa pe intelesul tuturor, este succesul acestei Vulpite. Noi aducem oameni ca ei mereu. Este o emisiune cu preponderenta despre oamenii simpli, cu probleme ca ale lor, despre care nu se stie mare lucru sau care nu primesc ajutor.

Cazul Vulpitei a fost un fenomen pe care nu mi-l pot explica, sau poate ca pot, asa cum si-l explica fiecare roman. E vorba despre povestea lor. Care a inceput cu o minciuna din partea Vulpitei si care a dezvoltat apoi o intreaga telenovela in fata telespectatorilor. Dupa 3 luni, lumea inca este interesata de ei.

Ce a reusit Vulpita este inexplicabil. Niste oameni simpli care si-au complicat viata intr-un mod la care nu se astepta nimeni. Cum va explicati ca toata lumea ii uraste, dar toata lumea ii priveste?”, a spus Mirela Vaida.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News