Cine este mama biologica a micutului Toma, fiul lui Brenciu. Horia a spus adevarul

By

Cine este mama biologica a micutului Toma, fiul lui Brenciu. Horia a spus adevarul

Horia Brenciu si partenera sa de viata Alice au o familie frumoasa si fericita. Dar acum patru ani, cand a anuntat ca-si mareste familia, toti au fost surprinsi. Artistul a dezvaluit ca el si Alice, parintii celor trei fete, au adoptat si un baietel pe nume Toma.

Horia Brenciu si Alice Dumitrescu s-au cunoscut in anii ’90, cand erau colegi in celebrul show TVR „Scoala Vedetelor”, si formeaza un cuplu din 2006. Cei doi s-au casatorit in 2016.

Ce doi mai aveau impreuna o fetita, pe nume Mina, iar Alice Dumitrescu mai are inca doua fete din alte relatii anterioare: Andreea, in varsta de 28 de ani, rezultata din casatoria anterioara si Maria, in varsta de 20 ani, dintr-o relatie cu un coleg. Horia Brenciu le-a considerat intotdeauna ca fiind fiicele lui.

In anul 2016, l-au adoptat pe baietelui Toma. Baietelul s-a adaptat imediat in noua familie si se simte excelent.

„Toma este baiatul nostru (…). Este adevarat ca nu l-a purtat Alice in burta, insa este baiatul nostru din clipa in care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cantat si la fotbal si extrem de iubitor. Este dragostea noastra si a tuturor celor care-l cunosc.

Dumnezeu este mare si ne-a dat acest dar minunat, pe langa celelalte trei fete. Mina si Toma sunt de nedespartit, iar Alice sta cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat si-i multumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele, a spus plin de fericire, Horia Brenciu.

Horia Brenciu a povestit in cadrul unei emisiuni tv cum au ajuns el si sotia lui, Alice Dumitrescu, sa il adopte pe Toma.

„Alice era gravida cu Maria, iar Andreea avea 8 ani. Cand am devenit tatal lor oficial, Maria avea 7 ani si Andreea, 15 ani. Imi spun si Horia, si tati, dar si tato. Acum, Maria are 20 de ani, Andreea, 28 de ani. In 2012, pe 1 noiembrie a venit pe lume fetita noastra, Mina, care are 7 ani si dragul nostru Toma va saluta la cei 5 ani ai lui…”, a spus Horia Brenciu la televiziunea respectiva.

Horia Brenciu, despre mama lui Toma

„Auzisem de la niste cunostinte de familie despre o tanara domnisoara care vrea sa avorteze si atunci am facut toate demersurile. Am zis: „Nu-l avorteaza, il vrem noi!”. Sotia mea a fost cu ea peste tot. Era minora. I-am asigurat toate elementele unei nasteri normale. Dupa ce a nascut, Alice l-a adus acasa. Am facut toate hartiile necesare”, a mai spus Horia Brenciu.

Cand a fost intrebat ce va face daca micutul Toma ar vrea sa-si cunoasca mama biologica, Horia Brenciu a spus ca ar fi de acord. „Se poate intampla ca Toma, la o anumita varsta, sa vrea sa o cunoasca. Si o sa fac ceea ce vrea copilul. Cand vrea un copil ceva, il sustin. Daca e vorba de fericirea copilului… pentru ca ea e prioritara”, a mai declarat vedeta..

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News