Andreea si Cabral, prima fotografie cu chipul fetiteti lor. Cu cine seamana Namiko

By

Andreea si Cabral, prima fotografie cu chipul fetiteti lor, Namiko

Atunci cand s-a nascut Namiko, Andreea si Cabral Ibacka  voiau sa fie discreti in ceea ce priveste publicarea pozelor cu fetita pe retelele de socializare. Insa aceasta decizie nu a durat prea mult.

Dupa multe poze publicate de acestea in care fetita se vedea doar de la spate, Andreea a postat, pe contul sau de Instagram, prima fotografie in care apar toti 3.

Namiko este o fetita tare frumoasa, care ii seamnana destul de mult tatalui ei. Acum, cand fetita a mai crescut, parintii nu au mai rezistat si au postat o poza in care toti 3 au zambetul pe buze, semn ca formeaza o  familie fericita. Acestea au vrut sa isi imparta fericirea si cu urmaritotii lor de pe Instagram.

Cum era de asteptat, postarea a primit 50.000 de like-uri si o multime de comentarii in care acestea sunt felicitati si complimentati.

„♥️ #family #love #babygirl #couple #happy #blessed @cabralibacka „, au fost tag-urile puse de Andreea Ibacka atunci cand a postat imaginea.

Cabral mai are o fata din casatoria cu Luana, aceasta se numeste Inoke si are acum 16 ani. „La fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sor’sa a’ mica. E mai bine asa, mai ales pentru ele”, a spus Cabral.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News