Liviu Varciu, cuvinte emotionante dupa ce Anda Calin i-a daruit un baietel

By

Liviu Varciu si Anda Calin pot declara ca sunt multumiti. In urma cu cateva zile, cei doi au devenit parinti pentru a doua oara. Acum, artistul i-a transmis un mesaj emotionant partenerei sale.

Liviu Varciu si Anda Calin au devenit recent parinti pentru a doua oara. Acum cateva zile s-a intamplat acest miracol. Curand dupa aceea, parintii fericiti au aparut impreuna intr-o fotografie, dar oricum, ci insotita de o superba declaratie de dragoste.

Liviu Varciu, declaratie emotionanta pentru Anda Calin

Anda Calin a facut din Liviu Varciu cea mai fericita persoana. Artistul a vrut sa-i transmita partenerei sale o frumoasa declaratie de dragoste prin intermediul retelelor de socializare.

Liviu si Anda Calin

Ce doi se inteleg din ce in ce mai bine, dupa ce au fost o perioada despartiti, iar copiii pe care ii au impreuna le-a sudat si mai mutl relatia.

„Te iubesc, Anda Calin” a scris Liviu Varciu, in dreptul fotografiei pe care a postat-o pe reteaua de socializare.

Anda Calin, iubita lui Liviu Varciu, a nascut un superb baietel. Cei doi mai au impreuna o fetita, iar Liviu Varciu mai are o fata, Carmina, care este deja o domnisoara, dintr-o alta relatie. Liviu se poate considera un tata fericit si un barbat implinit.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News