La multi ani, Teo Trandafir! Vedeta împlinește 52 de ani! Bărbatul care-i spune La mulți ani în fiecare an și o face să plangă de fericire de fiecare dată.

By

Teo Trandafir își aniversează, azi 2 iunie 2020, ziua de naștere. Vedeta Kanal D împlinește 52 și ca de obicei la Teo show va fi de mare sărbătoare. Vedeta se va bucura de zeci de surprize din partea unor invitați speciali, iar cadourile vor curge. Cam toți cei invitați de ziua sa a sunt prieteni apropiați ai vedetei de televiziune și aceștia îi oferă cadouri speciale, pe gustul vedetei.

Cel mai scump cadou primit de Teo Trandafir

Teo Trandafir este în primul rând o persoană caruia nu-i place să primească cadouri, se gândește de fiecare dată că prietenii ei s-au chinuit și cheltuit prea mult. Unul din cele mai scumpe cadouri primite de Teo a fost un laț de aur, vedeta fiind o mare iubitoare a bijuteriilor.

Un alt cadou excentric a fost un parfum primit de la Antonia, iar într-un alt an Oprah Winfrey, care i-a trimis un mesaj video și o carte semnată de ea în nume personal.

Cel mai valoros cadou a fost primit acum 48 de ani

Amatoare și de cadouri scumpe, Teo pune mai mult preț pe cadourile sentimentale, gesturi mici dar cu valoare sentimentală. Avea 4 ani când a primit cel mai frumos cadou pe care și l-a dorit vreodată la vârsta acea. Locuia într-un spital, alături de tatăl sau care era medic și erau și ei „mutați” acolo, iar Teo Trandafir și-a dorit de Crăciun o instalație de brad pe care a și primit-o și spune că o păstrează cu sfințenie și astăzi.

Adrian Sârbu, mentorul ei îi urează La mulți ani în fiecare an

Adrian Sârbu, mentorul lui Teo i-a transmis un mesaj video de ziua ei în emisiunea Teo show, în anul 2018. Iar vedeta a fost foarte emoționată de mesajul primit de la fostul patron de la Pro TV, cu care Teo are o relație foarte specială!

La mulți ani, Teo Trandafir!

Adrian Sârbu declara atunci: În viața mea i-am pus foarte multe întrebări care nu i-au plăcut, uneori ești obligat să pui întrebări la care e greu să răspunzi. Dar aș întreba-o pe Teo: „Teo la ce te gândești înfiecare dimineață când te trezești”.

Întrebat de reporterul Kanal D, la ce se gândește când vine vorba de Teo. Adrian Sârbu a răspuns: „Că Teo este un om alături de care a petrecut o experiență, prin care el nu crede că ar fi putut trece, și anume experiența dintre viață și moarte”.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News