Panică totală! Adela Popescu, de negăsit! A lipsit de la emisiune şi NU a mai răspuns la telefon după ce Marcel Pavel a fost infectat în platou

By

Adela Popescu i-a dat emoții lui Cove marți dimineața, alături de care prezintă emisiunea ”Vorbește lumea”, pe Pro TV. Actrița nu a ajuns la emisiune, iar Cove a fost îngrijorat. A sunat-o de mai multe ori, dar nu i-a răspuns.

”Vorbește lumea” a început cu subiectul momentului, infectărule cu noul coronavirus ale unor vedete ce au participat la filmările ”Te cunosc de undeva”, de pe Antena 1. Între care Marcel Pavel, cel care a intrat în direct la ”Vorbește lumea” și a făcut unele precizări. După ce s-a încheiat discuția cu celebrul cântăreț, Cova a sunat-o pe Adela, dar tot nu i s-a răspuns la telefon. ”Nu am reușit să dau de ea. Se odihnește, a avut o noapte mai grea”, a spus prezentatorul.

Nu e vorba de coronavirus, așa cum mulți telespectatori s-au gândit, ci de niște investigații pe care vedeta de la Pro TV a trebuit să le facă. Adela Popescu are o afecțiune digestivă, motiv pentru care zilele acestea nu s-a simțit deloc bine. Gabriel Coveseanu (Cove) a dat, însă, asigurări că Adela Popescu nu are probleme cu virusul COVID-19, care a devastat o lume întreagă, și că va reveni cât de curând în platoul ”Vorbește lumea”, de pe Pro TV.

Marcel Pavel a fost prima vedetă participantă la show-ul Te cunosc de undeva, filmat la Antena 1, care a fost diagnosticată cu noul coronavirus. L-au urmat Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu și Alina Pușcaș. Dacă despre starea de sănătate a Ozanei Barabancea nu se cunosc încă foarte multe, Alina Pușcaș și Andrei Ștefănescu sunt asimptomatici.

Andreea Balan a participat și ea, dar nu a fost infectată. De altfel, a ransmis un mesaj în care a anunțat că starea sa de sănătate este foartye bună și că nu are simptome de COVID-19.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News