Șoc în showbizul românesc! Celebra cântăreață a fost bătută de iubit cu coada de mătură, palmele și pumnii! Totul s-a petrecut la ora 4 dimineața

By

Roxen, agresată cu bestialitate de iubitul ei. Când s-ar fi petrecut totul

Celebra cântăreață Roxen, care urmează să reprezinte România la Eurovision 2021, ar fi fost agresată cu bestialitate de iubitul ei. Totul s-ar fi petrecut în data de 8 iunie, însă acum au ieșit la iveală toate detaliile care sunt confirmate și de vecinii artistei. Se pare că iubitul ei ș-a ieșit din minți chiar în mierzul nopții și a lovit-o crunt pe artistă, lăsându-i și semne multiple pe corp.

Roxen, agresată cu bestialitate de iubitul ei. Când s-ar fi petrecut totul

Artista a mărturisit că a fost șantajată și bătută crunt de iubitul ei, la numai 20 de ani. Ea a declarat că a fost abuzată emoțional și șantajată, dar ulterior au ieșit la iveală detalii care ar cutremura pe oricine.

Se pare că bărbatul nu s-a oprit la un abuz emoțional, ci a și bătut-o pe Roxen, care a obținut ulterior un ordin de restricție, el nemaiavând voie să se apropie de ea. Totul ar fi pornti de la un moment de gelozie, la or 4 dimineața, când artista butona telefonul de zor. Brăbatul și-ar fi ieșit din minți și a lovit-o cu coada de mătură, a bătut-o cu pumnii și palmele peste față și spate și a lăsat-o plinăd e fănâtâi. În tot acet timp vecinii i-au auzit țipetele tinerei care striga disperată după ajutor.

„S-a trezit în jurul orei 04:30 și a devenit violent din cauza faptului că a văzut-o cum butona telefonul”, au declarat surse din mediul judiciar pentru Cancan.ro.

Roxen a făcut declarații cu privire la acest subiect și a recunoscut că a învățat o lecție foarte importantă în această perioadă și că nu va mai repeta greșelile făcute. Ea a mai precizat că își dorește ca oamenii să o cunoască pentru muzica ei și nu pentru astfel de episoade urâte. Totodată, ea a îndemnat toate femeile care trec prin astfel de situații să lupte pentru o viață normală și liniștită și să nu tolereze astfel de situații.

„În cazul meu, la mijloc erau mai mulți factori, cariera mea și o frică inexistentă pe care o crea el, dar în alte situații problema e mult mai gravă și sunt copii la mijloc sau alte aspecte extrem de importante și fragile. Cred că este important ca aceste lucruri să fie spuse, ca orice femeie să aibă curajul să se protejeze și să lupte pentru a avea o viață normală. Eu voi continua să mă focusez pe ceea ce am eu de făcut, pe muzică. Am spus în repetate rânduri că muzica este cea care mă împlinește și așa este.

Îmi doresc ca oamenii să mă cunoască prin prisma pieselor mele, să rezoneze cu muzică mea și cu ceea ce transmit prin ea. Prin ceea ce cânt sunt alături în orice clipă de publicul meu și vreau să cred că astfel îi pot ajuta pe cei care-mi ascultă muzica să treacă, poate, peste o perioada mai grea, să se bucure de lucrurile frumoase care li se întâmplă, să găsească speranță în ceva și să nu înceteze să viseze. Am trecut peste această experiență neplăcută, însă sunt fericită că sunt bine. Am învățat o lecție extrem de importantă și merg mai departe. În curând voi lansa o piesă nouă, urmează altele, plus proiecte tare dragi mie, despre care abia aștept să vă vorbesc”, a declarat Roxen pentru click.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News