Elena Ionescu, dezvăluiri uimitoare despre Survivor România. Ce se întâmpla, de fapt, când se opreau camerele de filmat

By

Elena Ionescu, dezvăluiri uimitoare despre Survivor România. Ce se întâmpla, de fapt, când se opreau camerele de filmat

Acum că Survivor România a ajuns la final, telespectatorii sunt curioși să afle cât mai multe detalii din culisele show-ului, motiv pentru care îi bombardează pe concurenți cu mesaje pe rețelele de socializare. Nu de alta, dar pe micul ecran a putut fi difuzată doar o mică parte din peripețiile prin care au trecut aceștia de-a lungul celor cinci luni de competiție. Vă vine sau nu să credeți, pentru Elena Ionescu, marea câștigătoare a primului sezon, lipsa igienei a fost mult mai dificil de îndurat decât jocurile de pe traseu.

Elena Ionescu, noi dezvăluiri uimitoare despre Survivor România

În cel mai recent vlog al său, fosta solistă a trupei Mandinga a descris cu lux de amănunte perioada petrecută în Republica Dominicană, mărturisind că ajunsese să ducă dorul unor lucruri care până nu demult i se păreau banale. Era o adevărată sărbătoare dacă se întâmpla să aibă parte de câteva produse de igienă.

Nu conta că săpunul trebuia împărțit la două persoane și abia dacă reușea să estompeze mirosul puternic din tabără, mai ales după jocurile istovitoare la care participau concurenții. Chiar dacă a fost o experiență dificilă din toate punctele de vedere, Elena este recunoscătoare că a avut ocazia să ia parte la această competiție, despre care a spus în nenumărate rânduri că are puterea de a schimba viețile tuturor.

Cum a făcut față câștigătoarea Survivor România condițiilor dificile din Republica Dominicană

A fost greu foarte, foarte greu… Să mânânci doar puțin orez și nucă de cocos, să dormi pe șipcile acelea, care mai aveau un pic și îți rupeau spatele, să mori de frig seara și de cald ziua, să te uiți pe unde calci, că puteai să dai peste vietățile alea de acolo, care aveau dimensiuni uriașe față de ce știam eu, să te muște țânțarii ăia oribili și apoi, să fii fresh a doua zi pe traseu, e cumplit.

Nimeni de acasă nu știe cât de dure condiții am îndurat în Republica Dominicană, dar, practic, acum, la rece, nici nu mai contează. Să nu te speli atâta timp bine…este un calvar!

Îmi amintesc că, la început, miroseam toți, puțeam practic, nu vă închipuiți cum era acolo, în tabără. Se simțeau tot felul de ”miresme”. Încet, încet, însă, ne-am obișnuit și parcă nu mai era atât de groasă treaba, mai ales că nu mai eliminam toxine.

Ne spălam în apa oceanului, iar sarea aceea mai atenua din miros. Totuși, veneam transpirați total de la jocuri și era greu, cu hainele pline de noroi, de nisip…

Iar în partea de final, când ne-am unificat, și ne-am dus în altă parte, a fost și mai dificil, mai ales că eu în cap, aveam câlți, atât de încurcat îmi era părul. Nu mai aveam ocean și ne spălam cu apă potabilă.

Îmi aduc aminte că, la un moment dat, după un joc câștigat, am primit câte un săpun la două persoane. Eu l-am împărțit cu Asiana și, de fericire, ne-am dat cu el de aveam senzația că ne-am luat pielea de pe noi, ne dădeam jos toate straturile de bronz. Offf…așa era acolo. Acum, am învățat să prețuiesc și cele mai mărunte lucruri”, a dezvăluit Elena Ionescu.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News