S-a aflat! Câți bani câștigă cu adevărat Culiță și Iancu Sterp!

By

S-a aflat! Câți bani câștigă cu adevărat Culiță și Iancu Sterp

Iancu Sterp de la Survivor România a vorbit despre câți bani câștigă el, dar și fratele său, Culiță Sterp.

Iancu Sterp și fratele său mai mare, Culiță Sterp sunt celebri, au mii de fani și zeci de admiratoare. Dacă fratele mai mare, Culiță Sterp a devenit cunoscut datorită muzicii sale, Iancu a devenit vedetă tv odată cu participarea la emisiunea Puterea dragostei și apoi la Survivor România, unde a făcut senzație, ajungând în finală.

S-a vorbit mult și despre averea familiei Sterp. Familia lui Iancu Sterp este extrem de bogată în satul Tuștea, nu departe de orașul Hațeg. Vila, aflată în grija mamei, este o clădire impunătoare, construită în stilul unei pensiuni de munte, cu etaj, cu mult lemn și câteva corpuri distincte, dar si de o grădină cu flori și pomi fructiferi. Mai mult, familia Sterp deține și o stână importantă cu peste 800 de oi și 30 de vaci, de unde se câștigă sume enorme.

Pentru că s-a vorbit mult despre averea familiei Sterp, dar și despre câți bani câștigă Iancu și fratele său, Culiță, fostul concurent de la Survivor România a spus cum stau lucrurile de fapt.

”Dacă ați ști cât muncește frate-miu. Vine frânt după nopți de cântat, se trezește și face și alte treburi ziua. El face mai mulți bani ca mine, asta e clar. Și eu fac bani, dar nu zeci de mii de euro, cum ziceți voi”, a povestit Iancu Sterp despre banii pe care-i câștigă.

După ce a participat la Puterea dragostei, Iacu Sterp s-a făcut vlogger, iar canalul său de Youtube are acum, peste 170.000 de abonați. De altfel, Iancu s-a lansat și în muzică, urmând exemplu fratelui său mai mare, însă a spus că nu se gândește să-și facă o carieră din asta.

Dacă Iancu Sterp nu se laudă cu mașinile pe care le conduce, Culiță Sterp este în schimb mândru de achizițiile sale. După ce în urmă cu un an, se lăuda cu o mașină tunată, pe care și-o personalizase nu doar la numerele de înmatriculare, ci și la modul în care arăta, acum Culiță și-a cumpărat un bolid de 100.000 de euro. De data aceasta, Culiță Sterp și-a luat o mașină de teren, ”un tanc”, așa cum îi place să-i spună.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News