„Sunt păzit de jandarmi! Nu e de glumit”! Liviu Vârciu, prima reacție după ce a intrat în contact cu Andrei Ștefănescu: și-a făcut testul și a dezvăluit dacă are coronavirus

By

Marcel Pavel a dezvăluit la finalul săptămânii trecute că are coronavirus, iar alte vedete care au intat în contact cu el au fost și ele infectate.

Printre cei care au coronavirus se află Ozana Barabancea, Adriana Trandafir, Alina Pușcaș și Andrei Ștefănescu, iar acesta din urmă a intrat în contact în ultimele săptămâni inclusiv cu Liviu Vârciu, vedetă care a ținut să precizeze pe Instagram că este bine și că nu a fost infectat.

„Dragii mei, sunt bine, vă mulțumesc mult pentru mesaje. Nu am nimic. Eu mi-am făcut testul COVID și mi-a ieșit negativ. Jumătatea mea chelioasă e pozitiv, dar e bine și el, nu are niciun simptom. Eu sunt acasă, păzit de jandarmi până marți, în autoizolare, nu am voie să ies. Dar sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Aveți grijă, purtați mască, nu e de glumit. Mă întrebau «Știi pe vreunul care are COVID?». «Nu, nu știu pe nimeni». E, știu pe toată lumea acum. Aveți grijă și credeți-mă că nu e de glumit. Purtați mască”, a scris Liviu Vârciu pe Instagram.

Probleme mari pentru Liviu Vârciu. A ajuns să-și amaneteze din inele! În ce s-a băgat?!

Liviu Vârciu pare să se confrunte cu mari probleme financiare, după ce s-a aflat că iubita sa și-ar fi amanetat deja inelele.

Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc, de mai mult timp, o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt părinții unei fetițe superbe, căreia i-au pus numele Anastasia.

Deși la scurt timp după ce micuța s-a născut, cei doi s-au despărțit, în cele din urmă și-au mai dat o șansă, iar acum formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi, dar se pare că se confruntă cu mari probleme financiare.

În urma unui mesaj dubios postat pe o rețea de socializare, fanii au ajuns la concluzia că cei doi au probleme cu banii. Iubita lui Liviu și-a întrebat prietenii virtuali unde ar putea amaneta sau vinde un inel de logodnă, dar nu oricum, ci la un amanet de lux.

Totul se întâmplă la nicio lună de când Anda l-a făcut pe Liviu tată pentru a treia oară.

Anul acesta, Liviu Vârciu a filmat pentru două proiecte ale Antenei 1. Primul proiect e show-ul „Te cunosc de undeva!”, unde participă la transformări pentru a patra oară.

„Sperăm să ne pice şi personaje bune. E nebunie!”, a spus Liviu Vârciu care face echipă şi de această dată cu Andrei Ştefănescu.

Cea de a doua emisiune la care lucrează e „Poftiţi pe la noi! Poftiţi la joc!”, care s-a filmat tot în această vară. Liviu şi Andrei sunt ajutoarele de nădejde ale lui Nea Mărin.

De asemenea, Liviu Vârciu, alături de alte vedete, mai este și model pentru o firmă de haine. Ultima, dar nu cea din urmă este afacerea pe care și-a deschis-o, o crescătorie de prepelițe în care a investit în jur de 500 de euro pentru început. Cu toate astea, nu are de ce să se plângă, pentru că mii de euro îi intră în conturi datorită proiectelor și imaginii sale deja destul de importante pentru care oamenii plătesc în plus, scrie Cancan.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News